![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Pardon Ne Ayak ? ![]() ![]() Polisi Savunanlar Varsa Aranızda ßir Kez Daha Dü$ünün... ßakın qÖrün ki Türk HaLkı Kime Emanet... $anLı Türk Polisleri Hepinizin Alnından Teker Teker Öpüyor Saygı ve Sevgilerimi İletiyorum. Bana Attığınız Haksız Job içinde ßurdan Sizi Teßrik Ediyorum. ßiz Suçluyuz ßiz Dü$manız Vurun Kırın Yıkın alıntı...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Eskiden aralarında iyileri de vardır diyordum ama artık o fikrim de köreriyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | geç kalmşsn arkadşm ben hiç iisinin oldğnu düşünmedm... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | genede sakin olalım onlarda emir kulu sonuçta yap diyorlarsa yapıyorlar polis düşmanlığı yapmayalım büyüklük bizde kalsın
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
O tekmeyi savuran polisin geçmişte yaptığı işleri, özgeçmişini teker teker incelesinler... İşte maalesef daha çocuk yaşta diyebileceğimiz polisler var daha aralarda ve bizlerde bunlara emanetiz... Tüh tüh yazık...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! Konu havali_cocuk tarafından (05-04-2009 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sunlarin Dokunulmazligini Alin Bakalim Neoluyor sonra.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | o zaman ülkeyi polis diil çarşı idare eder ![]() daha başarlı bi şekilde hemde...
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yorumsuz.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |