![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
oktaylar feyyazlar sergenler alpaylar tümer kim gitmişte ne yapmış ne olmuş. serdar takım arkadaşını sözlüsünü ayartmadı oktay serdarı manitasıyla evlendi. pascal bira içtiği için,duvara işediği için yollanmalıydı tombala çektiği için değil zaten. ibrahimler kavga etti diye takımdan yollanmamalıydı yollanmadı. bunun ilk değil sonda olmaz. ama şunu söylemen gerek tümer fenerle konuştuğunu bile bile onunla sırf yetenekli topçu diye sözleşmemi imzalamalıydık? yada sergen yöneticisine karşı çıktığında sineye çekmeli miydik?
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #122 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tek kelimeyle YAZIK ediyor kendisine... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #123 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir oyuncu belli bir yaştan sonra bu hataları yapıyorsa o oyuncunun karakteri oturduğu için bunun önüne geçemezsiniz o oyuncuyu göndermek doğaldır. 18 yaşında bir oyuncunun karakteri oturmamıştır. Sonuçta kaybedilen bir şey yok. Benim demek istediğim de bu. Oyuncu kazanılmalı. Çünkü genç ve altyapıdan çıkma, bu yapılırken de alt yapıdan çıkan bir oyuncunun niye böyle davrandığı sorgulanmalı. Alt yapı eğitiminde problem olduğu ortada. Batuhan ın kaç yaşında alt yapıya girdiğine bakarsınız ne demek istediğimi anlarsınız. 18 yaşındaki bir çocuğun üzerine bu kadar gidilmemeli diye düşünüyorum. Podolski Alman Milli takımında kaptanına tokat attı bu denli adama saldırmadılar, Guiza Milli takım kampına gece kız arkadaşını getirdi, bu denli adamı linç etmediler. Yapılan hatadır. Cezası verilmeli ama o oyuncu harcanmamalı. genç bir oyuncuya bu kadar yüklenilmemeli. daha 18 yaşında ve karakteri henüz oturmamış. O derece şımartılmış ki yaptığının farkında değil. Gittiği barda görülmeme şansı yok ona rağmen gidiyor. Sağlıklı düşünemiyor bile. Burada Beşiktaş a büyük iş düşüyor. Önemli olan 18 yaşındaki bir oyuncuyu kazanmak. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #125 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaptıklarından ders alma,ve aldığı dersi ilerki yaşamında uygulama,paylaşım,ve değer verme gibi özelliklerinsanda ya doğuştan olur yada belli başlı eğitimlerle kazandırılır..Batuhanda doğuştan bu tür şeyler yok,Eğitim almamış ki iki kelimeyi bir araya getiremiyor..işin kötüsü yanlışını kabul etme sebebi elindekileri kaybetme korkusu..iyi insan faydalı insan olma gibi bir amacı yok yani adamın düzelme gibi bir amacı yok..Ve en kötüsü de inanılmaz aptal..dolmuşa geliyor..Yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyenler düşman,doğru yoldasın diye gaz verenler de dost onun için..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |