![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Serdar Ozkan ve Batuhan.. Karekterden kayip ediyorsunuz yaa!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu adam simdi'den Bunu yapiyorsa , iLerde Ne yapar Allah Bilir..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vurdummu tokadı suratından ses getiricek bir hocaya denk getirmek lazım bu çocuğu. Eskiden karagümrükte lağım osman hoca vardı onun sintinesinden geçenler mum gibi olurdu ama nerde artık öyle adam. Eğri odunu doğrultmak her marangozun işi değildir. Feleğini şaşırtıcak bi sağlam dayak çekmeden zor akıllanır böyleleri.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sonunu iyi görmüyorum bu cocugun
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | baska bır takıma kıraya verılmekle sorun cozulmez batuhan eskısehırın en ıyı oyuncusu 17 yasında ve mıllı takımda onun yaptıklarına bırsey denmıyor besıktasa gerı donmelı ılk11 dekı yerını kapmalı psıkolojık destek verılmelı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bu çocuktan pek ümitli değilim, genç olabilir ama bu yaptığı mesleğine saygısını yitirmesini gerektirmez. Maçın olduğu gece barlarda sabahlanmaz, yazık çok yazık, haberin doğruluğu şüpheli olsada bence bu çocuk BEŞİKTAŞ'a faydalı olamayacaktır çünkü futbolunu geliştirmesini geçtim saha içindeki ve saha dışındaki hal ve hareketleri takımı kesinlikle olumsuz etkileyecektir. Daha bu yaşta bunları yapabiliyorsa geleceğini hiç iyi görmüyorum. Hep burak, i.akın, serdar özkan abilerine özeniyor işte
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayatında futbolculuktan başka bir iş yapamayacak adam daha on sekiz yaşında güzel paralar kazanıyorsa kendine dikkat edicek,işini adam gibi yapacak batuhanı benim karşıma çıkaracaklar bak nasıl adam ediyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |