![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sana bu cümlenden sonra kızan çok olacaktır ama haklısın sonuna kadar.hadi trabzonda gümüşhanede taraftarımız çok az organize olmaları beklenemezde.yani bunca senede toplanıp binlerce kişilik yürüyüş dahi yapamazmıydınız en basitinden yada bursada taraftarı olmayan bir takımın maçında o tribünü doldurup yasakta olsa işte burdayız mesajını veremezmiydiniz yada bu bursa doğumlulara satılan biletleri kuyruğa girip bi zahmet cebe indiremezmiydiniz bu kadarmı korkuyorsunuz.biz geçen sene adanadaki bursa maçının arifesinde ankaragücü maçında yüzde 5 uygulamalarına ragmen iddiamızda yokken gittik her türlü şeklimizi koyduk.hadi siz bunu yapmayında yukarda saydıklarımdan 1 tanesini gerçekleştirin.ama sizede birşey diyemiyorum.demekki bursalı kartallar ne kadar çokta olsa organize değillermiş.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne dediğini anlamadım yazım gayet mantıklı sen neresini anlamadın söyle dahada açıyım konuyu.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |