![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Canlı yayında özür diledi Fenerbahçe maçından önceki gece kampı terkedip gece kulübünde eğlenmeye giden, olay medyaya yansıyınca da kadrodışı kalan Eskişehirsporlu Batuhan, olayın ardından ilk kez konuştu. Hatalı olduğunu kabul eden 17 yaşındaki futbolcu, "Herkesden özür diliyorum. Bu bana çok iyi bir ders oldu, bir daha trilyonlar verseler böyle birşey yapmam" diyerek özür diledi. Ligtv.com.tr - Haber - Yorum - Yorumlar - Canlı yayında özür diledi
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaslar formun en güzel yani bu herkes saygi cecevesinde fikrini yazmis gayet dogal. Ancak yazilan bir metnin bir cümlesinden alinti yapip yorum eklemeyin lütfen. Konu sudur Batuhan hatalidir herkes hemfikirdir, cezasi klübünün bilecegi isdir. Mesele; "Batuhan nasil adam olur?" Insallah büyüklerimiz kol kanat gererler. Bu forum sayfasini arsive kaldirin ve saklayin Batuhan Pascal Nouma olabilecek su anki tek adaydir. Insallah toparlanir oynar ve göreceksiniz yaptigi hersey unutulur. Pascal idman sahasinin duvarina isediginde bu klübün degeri yokmuydu??? Taraftarin Pascalin ruhunu tasiyan Batuhani böyle silip atmasi "carsi kendine karsi " sözünü hatirlatiyor. Pascali sevip Batuhani dislamak kendi icinde celiski yaratiyor. Kocum insallah uzun seneler oynarsin su takimda, senin fenere gol attiktan sonra cildirmani görmek istiyorum. Büyük Besiktas taraftarina saygilarimla.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | zaman herşeyin ilacıdır en azndan bi hafta daha ceza çeksin zatn riza hoca denemiştir onu alicaktr takıma... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bekleyip gorecegiz bu cocugu oyle ha deyince silip atamayiz 250 den fazla gol atmis bir futbolcu alt yapilarda hangi unlu golcu bu gol sayisina ulasmis genc takimlarinda oynarken bi arastiralim bakalim o yuzden bu cocugu adam etmemiz lazim manunun cristiano ronaldoyla rooney i adam ettigi gibi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |