![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ilk 11de baslamak var birde sonradan girmek var. Nobre teknigi 0 olan bir futbolcu ve sol ayagini hic kullanamiyor!! bugunku pozisyonu BOBO kesinlikle affetmezdi!! Pas versede 100% gol!! Nobre ve Holosko onde top tutamiuor, bunu Bobo cok iyi yapiyor!! Nobre ise ancak at gibi kosuyor ne adam gect var ne pas verdigi!! Bu takimin golcusu Nobre diyenler varsa vay halimize vay!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Konu burki8686 tarafından (16-11-2008 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ekrem boş koşmadı dolu dolu koştu bana göre ali tandoğanda hayatının en gzl toplarından birini oynamıştır heralde çok top kaptılar ikisi ve kendi kapasitlerine göre değerlendirirseniz çok ii oyadılar gökhan zan iyimi oynadı ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | onlar yüzünden yenildik demedim zaten ama bizim "onlar sayesinde kazandık" diyebileceğimiz oyunculara ihtiyacımız var serdar özkan neden deplasman maçlarında kenarda tutulur anlamıyorum top kapma konusunda ben de hem fikirim ama ortasahada oynayan bu oyuncuların önemli olan top kapması değil topu doğru kullanmasıdır ben doğru kullabildiklerine inanmıyorum, gökhan zana da iyi dememin nedeni bütün hava toplarını almasıdır defans bugün iyiydi zapo ve toraman ı da beğendim bursanın tek pozisyonu var maç boyunca ama hücumda çok yetersizdik. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bobo-Batuhan oynamali artik YETER!! Nobre ve Holosko iyide kotude oynasada hep banko boyle olmamali!! Denizli aklini basina topla yeter artik!! Kayseri,Sivas ve Bursayi yenemedik, nsl sampiyon olacagiz biz??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado konusunda haklısın ama bu adamın deplasmanlarda gerçekten özgüven sorunu var bunu nası halledeceğiz bilmiyorum ve halletmezsek de büyük sorun olacak :S cisse yi bilmem de sivok bu takıma gerçekten çok lazım. hem geriden çıkışları hem doğru paslarıyla gerideki en önemli bağlantımız sivoktur. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |