Alıntı:
kumandaci´isimli üyeden Alıntı
denizli nin oyuncu seçimleri hatalı,oyuncuları değiştirme zamanları yanlış bu konulara kesin hatalı.
fakat tutupta sistem falan diyerek eleştirmek yada puan kayıplarını ona bağlamakta yanlış düşünce.
bursa maçında boş kaleye topu yuvarlayarak gol atamayan nobre ,kaleci ile karşı karşıya iken laobali biçimde topa vurarak gol yapamayan serdar özkan ve başka gol pozisyonlarını çömertce harcayan oyuncuların varsa saha kenarından golu gelip hoca atmayacak herhalde.
kayseri karşısında tek kale oyna ,son dakikada bir oyucun nedeni ile puan alama,sivasa karşı tek kale oyna gene aynı oyucular nedeni ile 3 puan alama,bursada da aynı oyuncu laobaliliklerinden 3 puan alınmaması direk denizlinin oyun anlayışından kaynaklanmamaktadır.
denizliyi sadece ve sadece ilk onbirde gerçekten oynaması gerekenleri seçerken hatalı davranmaktadır.
Serdara,delgadoya,holoskoya,üzülmeze bu kadar çok iltimas tanıması ve şans vermesi onun sonunu hazırlayabilir bunun farkında değil sanırım.
denizlinin bu takım oyun felsefesi ,ertuğrulun küçük anadolu takımı hüviyetine kazandırdığı takımdan mantalite açısından daha iyi.
bir tek fazla güvendiği oyunculara dikkat etsin.
ayrıca onun büyük hoca olup olmadığının testini ilk fb maçında göreceğiz zaten. şimdiden onu sistem nedeni ile eleştirmeyi yanlış buluyorum |
kayseride bursada sivasta tek kale topmu oynadik dediniz siz anlayamadim vay anasini korum herhalde ben buyuk ihtimalle yada futbolun nasil tek kale oynandigindan haberim yok kayseride pozisyonun yok sivasta net diyecegin tek pozisyonun var sivasinda 3 tane var bu arada bursada pozisyonun 2 tane var bunun harici tek sey yok nasil tek kaleymis bu anlamadim