![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ekrem serdar özkandan daha iyi bence bu takımda banko oynaması gerekio | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorun sistemde değil bazı oyuncuların BEŞİKTAŞ formasını bırakın giymeyi eline almayı bile hak etmeyen insanlar bu formayı giyip sahada yer alabiliyor.. Sorun bundan kaynaklanıyor... Bunun sorumlusu da Demirören ve tayfasıdır... Örnek: Ekrem Dağ- S.Özkan-Uğur-Delgado-S.Kurtuluş-Rüştü İşin özeti bu.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | besıktasın sıstemı belllı arkadaslar 4_3_1_2 olmalııııı baska sıstem bıze uymaz cunku bu sıstemde oynayaca oyuncularmız var .mustafa denızlıyı ye gelınce ben gelmesını ıstemıyordummm ertugrul saglam kalmalıdrı .denızlı ole bır oyun oynatıyor kııı ben besıktasın ne oynadıgını anlamıyorum hangı sıstem de bıle oynadgımız belllı degılll .bole ancak bır kac mac kazanabılır ama gelcegımız ne olacakkkk ertugrul saglam en azında bır sıstem oturtmaya calıyordu ııı veya kotuu ama meyvesı en kısa zaman alacaktıkkk .fazla derın konulara gırmek ıstemıyruımmm bızı bu hale getırelenler utansınnnnnn ben mustafa denızlıyı ıstemıyorum ve sevmıyorum ama bjk basına geldıgı ıcın sadece saygı duyuyorumm
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
maçı rakip kaleye yıktığında ; bir yarı alanda 17-18 futbolcu karmaşası arasında, birde yaratıcı oyuncun da yoksa yada işe yarar biri değilse zaten gol pozisyonu bulmanda iyice zor olur. Buna rağmen beşiktaş gol atacak en azında skor üstünlüğüne ulaşacak net pozisyonları bir kaç tanede olsa buldu, fakat sonuca yansıtamadılar. Maçı rakip alana sıkıştırırsan elbette arada kontarları yemen kaçınılmaz olur . senin de bunları alıp, rakibin bizden daha çok poziyon buldu demen de haksızlık olur bence. denizliden önce oyuncuların adam olması gerek. her şey oyuncuda bitiyor onlar çalışırsa ,takım başarılı olur onlarda iş yoksa en kral hocada olsa en iyi sistemde uygulansa hepsi hikaye... Konu kumandaci tarafından (17-11-2008 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |