![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | benim için yetersiz bi kanaldı eğer daha iyisini yapamayacaklarsa hiç açmasınlar.kaliteli programlar istiyorum karakartal forum gibi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ağzına diline sağlık bağzı arkadaşlar bunu anlamıyor işte . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu gun kanal icin farketmez diyenler yarin Sanli Besiktasimizin basina birsey geldiginde de boyle konusacaklar ``Acan bunca yildir sampiyon olamiyor kapansin`` diyecekler her seye bukadar bosvermeyelim.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu alikerem tarafından (16-11-2008 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ara sira bakiyordum, Adnan hocayi falan dinliyordum maç öncesi ve sonrasinda. Ama eminim ki en kisa zamanda geri açacaklar..
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kusura bakma arkadaşım ama fbtv adam akıllı tv kanalı oldu yiğidi öldür ama hakkını ver demişler...bizim kanal beş para etmezdi adam gibi programlar yapcaklarsa tekrar açsınlar yoksa bizi daha fazla rezil etmesinler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Heyyy gidi heyyy koskoca klübün tv kanalı bile yokkk artık.. Bu nasıl iştir yaa. Daha neler görcez bakalım Dertören yönetiminden.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adı sadece bjk tv di ama yinede güzeldi biz burada ne görmüş olduk yönetimib nekadar çaresiz ve bitik olduğunu kara lekelerine bir yenisini eklediler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ağzına sağlık 10 numara bir yorum ve vaziyet değerlendirmesi . yeteeeeeeeeeerrr yıldırım demirören yeteeeeeerrrr , artık istifa sayın Başkan . | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |