![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | emriniz olur themadpol bey ve diğer destek veren arkadaşlar artık hoca size sorar sizin emrettiğiniz kadroyu çıkarır sahaya , yahu amma çok biliyorsunuz siz be , yeter yahu yeter teknik direktörümüz işini iyi bilen birisi o ne yapacağını bilir siz forumlarda gereksiz dırdır etmeyi bırakın adam gibi taraftarlık yapın yeter . Her kez işine karışsın . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ulan bana bak adamlığı senden öğrenecek değilim futboluda senden öğrenecek değilim. çok beğeniyorsan sen destekle üzülmezin ile denizlini bol bol seyret. yorumu okumak için okuma ilk önce bir. bana diyorsan yedekte oturanlar üzülmezden tandoğandan bobodan daha kötü oyuncu diye senin gibi dangalakla tartışmam bile. bi dahada yorumlarını seviyeli yap biraz burda kimse dır dır etmiyor kendi düşüncelereni paylaşıyor. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abı senın kombınen var varsa hangı trıbundesın veya hayatında kac kere ınonuye geldın veya deplasmana taraftarlıgı bıze ogrtemeee lutfennnnnnn ..yeter denız baykal gıbı herseye muhalafet oluyorusnnnn
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |