Matias Delgado´nun Kocaelispor sınavına yetişmesi kesinleşirken, Mert Nobre´nin büyük ihtimalle görev yapamayacağı öğrenildi.
Siyah-Beyazlılar’ın büyük önem verdiği Kocaelispor karşılaşması öncesinde teknik heyete Matias Delgado’dan iyi, Mert Nobre’den ise kötü haber geldi. Dün takımla birlikte antrenmana başlayan Arjantinli futbolcu, çift kale maçta riske edilmedi. Ne pahasına olursa olsun Kocaelispor mücadelesinde sahada olacağını dile getiren Delgado, “Arkadaşlarımı yalnız bırakmayacağım” dedi.
Önce ilaç alıyor, sonra egzersiz yapıyor
Hafta boyunca bel ağrısı çeken Mert Nobre’nin oynama ihtimali ise, yok denecek kadar az... Tek antrenmana bile çıkmayan Sambacı’ya, ilaç tedavisi ve özel egzersizler uygulanıyor. İlerleyen haftaları da gözönünde bulunduran Mustafa Denizli, Nobre’yi riske etmeyi düşünmüyor.