![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
İmzamı atarım bu yazıya ... Ayrıca birçok arkadaş üçlü savunmanın dünyanın hiçbir yerinde oynanmadığını söylüyor. İtalya ligi maçları televizyonda yayınlanıyor. O lgin kalburüstü takımlarından Udinese maçlarını izleyin , bakın üçlümü dörtlümü oynuyor
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #2 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sen hangı takımında bahsedıyuorsunnn mılandan mı yoksa ınterten mı veya juventustan mııı .. bahsedıgın takımm udınese ıtalyda hıc basarısı olmayan bır kuluppp sen besıktasımız udıneseyle bır mı tutuyorsunn .... ozur dılerım aama gercektenn futbolu bılmıyoru8snuz yada bızle dalga gecıyrousnuz 3 savunma dıye bır sye kalmadııı hangı dunya kulubu oynuyor bu sıstemıııı
__________________ T3QİN | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Hatta kadrosuda şoyleydi--------------------Handonovic---------------- Ferronetti----Domizzi----Coda--------Lukovic ---------D'Agustino---Isla------Gökhan ---Pepe-----------Quaglirella--------Di natale Bencede volkan maçlar tv'de yayımlanıyor dünya nereye gidiyor bilmek lazım ![]() Konu burki8686 tarafından (19-11-2008 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #4 | |||
Eğer maçı izlediysen kardeşim , sipkerin bile ilk kez bu hafta dörtlü defansla oynattı , Udinese İtalyada 3 lü defansla özdeşleşmiş bir takım, sözlerini de hatırlarsın. sana tavsiyem attığın gülücüklerle aklınca kimseyle dalga geçmeye kalkmadan adam gibi kendi fikrini yaz ki , hem daha sempatik ol hem de hiç tanımadığın insanların en azından antipatisini kazanma
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu volkan-saygın tarafından (19-11-2008 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #5 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abı galıba sız futbolu cook ıııı bılıyorusnuz sızı hocam yapalımmm sız hala gelmıs udınese dıyorusnuz udınesenın bır avrupa ve serıa basarsını soylermısınnn
__________________ T3QİN | |||
| | |
| | #6 | |||
Ben futbolu çok iyi bildiğimi filan iddia etmedim kardeşim , Udinese'nin de çok büyük bir takım olduğun da söylemedim. Sadece , sisteme çok takılmamamız gerektiğini , en azından kendim çok takılmadığımı benim için takımın komple oyun anlayışının daha önemli olduğunu ve Mustafa Denizli dönemini , takım çok daha fazla hücum düşündüğü için , çok daha fazla adamla hücum ettiği için ertuğrul Sğağlam dönemine göre daha çok sevdiğimi söyledim. Bununla beraber 3 lü defansın Avrupanın hçbir yerinde uygulanmadığını söyleyen arkadaşlara da İtalya 1 .liginin kalburüstü bir takımı olan Udinese'nin de bu sistemle oynadığını hatırlattım.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |