![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalan haber | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | matiyi severim ama daha iyisi varsa gelsin tabi kim istemez şu an için bu pek mümkün görünmüyor, hem haber kolpa gibi duruyor
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (19-11-2008 Saat 08:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Adam gibi bi 10 numara alamayız biz...Aimar, Riquelme gibi isimler iş yapabilir belki ama bizimkiler beceremez bu işi...Ortasahada oynayabilecek adamlar alsak çok daha iyi olur, isim vermeye gerek yok fazla, tandık isimler mevcut, Marco gibi mesela, Topuz da olabilir bence...İlla bunları alın demiyoruz tabiiki, bu tip oyuncular Fransa'da mevcut, fazlasıylan var, arayan bulur yanii!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | delgadoyu gönderip yerine birini almak mantıklı ama kimi alacaksınız sanki bana verder verememden diegoyu mu getireceksiniz pehhh delgadoya talim edecez benim daha iyi bir fikrim var malgado kalsın yanına alternatif olarak özer hurmacı alınsın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence Sivok un orta sahaya geçmesi hem Mati yi rahatlatır hem de takıma müthiş bir dinamizm getirir
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Satılsın adam gibi bi orta saha alınsın | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |