![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Eğer maçı izlediysen kardeşim , sipkerin bile ilk kez bu hafta dörtlü defansla oynattı , Udinese İtalyada 3 lü defansla özdeşleşmiş bir takım, sözlerini de hatırlarsın. sana tavsiyem attığın gülücüklerle aklınca kimseyle dalga geçmeye kalkmadan adam gibi kendi fikrini yaz ki , hem daha sempatik ol hem de hiç tanımadığın insanların en azından antipatisini kazanma
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu volkan-saygın tarafından (19-11-2008 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #2 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abı galıba sız futbolu cook ıııı bılıyorusnuz sızı hocam yapalımmm sız hala gelmıs udınese dıyorusnuz udınesenın bır avrupa ve serıa basarsını soylermısınnn
__________________ T3QİN | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ben futbolu çok iyi bildiğimi filan iddia etmedim kardeşim , Udinese'nin de çok büyük bir takım olduğun da söylemedim. Sadece , sisteme çok takılmamamız gerektiğini , en azından kendim çok takılmadığımı benim için takımın komple oyun anlayışının daha önemli olduğunu ve Mustafa Denizli dönemini , takım çok daha fazla hücum düşündüğü için , çok daha fazla adamla hücum ettiği için ertuğrul Sğağlam dönemine göre daha çok sevdiğimi söyledim. Bununla beraber 3 lü defansın Avrupanın hçbir yerinde uygulanmadığını söyleyen arkadaşlara da İtalya 1 .liginin kalburüstü bir takımı olan Udinese'nin de bu sistemle oynadığını hatırlattım.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |