![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Bir büyük takıma iç saha maçlarında bile bu kadar kontrollü , önce gol yememeye dayalı bir futbol anlayışını yakıştıramadım. Mustafa Denizli'nin de bir çok hatası olabileceğini bende bniliyorum. Kesinlikle Mustafa Denizli fanatiği de değilim , ama şu bir gerçek ki , hocanın cesaretini ve hücum futbolu anlayışını Ertuğrul Sağlam'ın aşırı kontrollü anlayışına her zaman tercih ederim. Ayrıca ertuğrul Sağlam dönemindeki sistemin de , kalıcı başarılar getirebilecek bir oyun alayışı olduğuna katılmıyorum. Hiçbir maçta oyunu rakip yarı alana yıkamıyorduk . Her zor maçta , sadece kalesini savunan, 3-4 kişiyle hücum etmeye çalışan, gol atması tesadüflere ve kontraataklara kalmış bir takım izliyorduk. Açıkçası ben hiç bir maçta ciddi anlamda iyi futbol oynadığımızı dahatırlamıyorum. Neyse çok uzattım , Mustafa Denizli'nin sisteminin bir çok eksiği veya yanlışı olabilir , ancak Sağlam dönemiyllr kıyaslarsak bence çok daha iyi
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |