![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abı galıba sız futbolu cook ıııı bılıyorusnuz sızı hocam yapalımmm sız hala gelmıs udınese dıyorusnuz udınesenın bır avrupa ve serıa basarsını soylermısınnn
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ben futbolu çok iyi bildiğimi filan iddia etmedim kardeşim , Udinese'nin de çok büyük bir takım olduğun da söylemedim. Sadece , sisteme çok takılmamamız gerektiğini , en azından kendim çok takılmadığımı benim için takımın komple oyun anlayışının daha önemli olduğunu ve Mustafa Denizli dönemini , takım çok daha fazla hücum düşündüğü için , çok daha fazla adamla hücum ettiği için ertuğrul Sğağlam dönemine göre daha çok sevdiğimi söyledim. Bununla beraber 3 lü defansın Avrupanın hçbir yerinde uygulanmadığını söyleyen arkadaşlara da İtalya 1 .liginin kalburüstü bir takımı olan Udinese'nin de bu sistemle oynadığını hatırlattım.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bakın sız kafayı saglama takmıssınız saglamın en azında bır sıstemı vardı abıı sız bjk maclarını ızlerkenn hangı futbolcunun nerde oynadıgını bılıyormusnuz bole karmasık bır duzennn olur muuu bız besıktası sıstemlı bır kulup gormek ıstıyoruz bunu tıgana yapacaktı gonderdıler delbosge yapacaktı gonderdıler mustafa denızlıyı seve bılrınız ama oyun anlayısı cag dısı abıııı bu sıstemle sadece gunluk basar gelırrr
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bir büyük takıma iç saha maçlarında bile bu kadar kontrollü , önce gol yememeye dayalı bir futbol anlayışını yakıştıramadım. Mustafa Denizli'nin de bir çok hatası olabileceğini bende bniliyorum. Kesinlikle Mustafa Denizli fanatiği de değilim , ama şu bir gerçek ki , hocanın cesaretini ve hücum futbolu anlayışını Ertuğrul Sağlam'ın aşırı kontrollü anlayışına her zaman tercih ederim. Ayrıca ertuğrul Sağlam dönemindeki sistemin de , kalıcı başarılar getirebilecek bir oyun alayışı olduğuna katılmıyorum. Hiçbir maçta oyunu rakip yarı alana yıkamıyorduk . Her zor maçta , sadece kalesini savunan, 3-4 kişiyle hücum etmeye çalışan, gol atması tesadüflere ve kontraataklara kalmış bir takım izliyorduk. Açıkçası ben hiç bir maçta ciddi anlamda iyi futbol oynadığımızı dahatırlamıyorum. Neyse çok uzattım , Mustafa Denizli'nin sisteminin bir çok eksiği veya yanlışı olabilir , ancak Sağlam dönemiyllr kıyaslarsak bence çok daha iyi
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Geçen sezon tek ö.libero oynuyoz diye demediklerini bırakmadıkları Sağlam'a bu sene kontrollü oynuyor diye kızıyor millet.. ![]() Sağlam - Denizli tartışması çekilmez şimdi ama bu kadar da abartmayalım Denizliyi..Kaybettiğimiz puanlar ortada..Maç içerisinde oyuna müdahaleleri ortada..Yine de taktiğini beğeniyorum Denizlinin..Devre arası bu taktiğe uygun 2 kanat alınırsa çok başarılı olucak bir taktik..Oyuncu değiştirmeye gerek kalmadan değişebilen br taktik..Şu devre arası alınabilecek iyi oyuncu olur mu bilemem ama iyi değerlendirilmesi şart..Ortasahaya iyi bir oyuncu da gerek..3 tane transfer şu takımı uçurur valla..Kimse duramaz karşısında..Paraya kıyıp alınmalı gerekli adamlar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | oynanan oyunu yani hocayı destekliyom | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben şampiyonluğa inanmıyorum , pazar günü eskişehir maçındayım inönü de . . beklerim senide yüzyüze konuşmak isterim , derdin neymiş . . İkide bir feneerin adını ağzına alıyorsun ![]() Aklım karışmaya başladı . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |