![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hakkaten tüpçü gidip şu oğlanlara başkan olsa ya, hem tüpçüden hem oğlanlardan kurtuluruz. benim de anlayamadığım tüpçü nie 16 numaralı forma vermiş ki ?
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet hakkaten dün Bursaspor Başkanın Maraton.com a verdiği röportajı okumamış..Ben olsaydım ; '' Beşiktaş belki Türkiye’ye mal olmuş bir takım olabilir ama Türkiye’de o zamanlar az kulüp varmış Beşiktaş da büyük kulüp olarak adlandırılmış. Tamam ama Beşiktaş demek Beşiktaş semti demek. Bursa, Türkiye’nin dördüncü büyük şehri. Biz büyüğüz diyorlar “hangi ölçünle büyüksün?” diye sorarlar. Büyük küçük yok o zaman ben derim ki Bursa daha büyük. Hiçbir gocunmam olmaz '' diyen zavallı adamın suratına tükürürdüm..Doğru demiş Adama Sormazlar mı hangi Ölçüde Büyüksün?Taraftarın ne kadar?Müzende Kaç Kupan var ?Sportif anlamda içerde,Dışarda ne Başarın var? Daha 3 sezon önce bir alt kümede olan kimdi ? Bir Kere daha bu zavallı insanlara cevap vermek zorunda hissettim kendimi bağışlayın..Aslında ciddiye bile alınmayacak konuşmalar bunlar konu etmek bile ayıp ama ''söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil''..tekrar özür diliyorum.. Konu RamesooN tarafından (19-11-2008 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dostluga bırsey demıyorum ama ^^^dunya yerınde oynar bursadan adam cıksa^^
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | dostluğa bakın.. ne dostluk ama.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bu Hesap Hiç Kapanmadı Kapanmaz... Bursalı Kartallar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bu adam artık istifa etmiyecek mi?kartalımıza sahip çıkacak büyüklerimiz nerede?hepsi kenara çekilmiş yoksa başkanın 105 yıllık kulübü ne hale getirdiğini mi seyrediyorlar?nerede bu insanlar?
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
BIRAKIN ÖNÜMÜZDEK SEZONA DOSTLUK HİKAYELERİNİ,BURSA BAŞKANI OLACAK ADAMIN AÇIKLAMALARINI OKUYAN OKUDUKLARINA İNANAMAMIŞKEN MAÇ ÖNCESİ SEN TUTUP ARAYA BAKAN GİRİYOR DİYE KUMPASA DÜŞÜYORSUN !!!! SENİN KOCA KAFAN O KADAR BASIYOR DERTÖREN EFENDİ İKİNCİ YARI MİSAFİR EDİCEKMİŞ,BURSA SEYİRCİSİ GELİCEKMİŞ SORARIM SANA İNÖNÜDEKİ BURSA MAÇINDAN SONRA HANGİ MAÇ İNÖNÜDE? FENERBAHÇE MAÇI!!!!! ADAMLAR STAD ÖNCESİ VE İÇERİSİNDE HELE O ZAMAN DA BJK NİN İDDİASI DEVAM EDİYOR OLURSA BİZLERİ ÇILDIRTMAK VE FB MAÇINI SEYİRCİSİZ VEYA TARAFSIZ SAHADA YAPILMASINI SAĞLAYACAK HER TÜRLÜ PROVAKASYONU FB SEYİRCİSİ İLE BUNLARA A.GÜCÜDE EKLENİP HAREKET EDECEKLER SEN HALA DOSTLUK DE KOCA KAFAAAAA.....ADAMLAR TEZGAHI KURDU SENDE AYNALI SAZAN OLARAK OLTAYA GELDİN.ZATEN TFF BJK SEYİRCİSİNİN AĞZININ İÇİNE BAKIYOR BİRDE BURSALI AZINCA İNÖNÜDE KÜFÜRÜN BİNİ BİR PARA OLUR BENCE.AYRICA BU DOSTLUK BAĞINI NİYE BURSADAKİ MAÇ ÖNCESİ KURMAMIŞ ZAVALLI BURSA LILARDA MAÇ SONRASI ŞOVA KALKIŞIYORSUNUZ? YETER BE BURSALILARIDA İYİ REKLAM ETTİK HEE....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |