![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=VeysTube;857008] Ben şampiyonluğa inanmıyorum , pazar günü eskişehir maçındayım inönü de . . beklerim senide yüzyüze konuşmak isterim , derdin neymiş . . İkide bir feneerin adını ağzına alıyorsun ![]() Aklım karışmaya başladı . .[/quote sampıyonluk bu futbol anlayısı ve bu sıstem bole gıderse sampıyonluk hayal olacak... mustafa denızlının yapcagı sampıyonlugu da ıstemıyorum bjk basında gormekten nefret edıyorum ama yapacak bırsey yokk sadece saygı gosterıyorum oda bjk olan askımdan dolayııııı ....bjk basına gelmden once lıg tv de yaptıkları yorumları asla unutmaycagımmm...
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Biliyorum burki onun için şampiyon yap bizi demiyorum , şampiyon YAPA-CAK bizi diyorum , arada fark var yani anlayın diye kelimeyi açık açık yazdım ![]() Ben inanıyorum ŞAMPİYON O - LA - CA - ĞIZ . Göreceksiniz hem eski maçını hem ezik maçını alacağız bağzılarıda utançlarından foruma gelemeyecek . Babaları yaşında ki insan a yani sayın denizli hocamıza küfürler edenleri göreceğiz o gün nasıl kıvıracaklar . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abı kusura bakmada cok luzumsuz konusuyorusnnn burda kımse mustafa denızlıye kufur etmedı sen nerden cıkaryorusn bu laflar mustafa denızlı sana para mı verdı yoksa forumda benım hakkımda ııı seyler yaz dıyee. bız sadece denızlıyı bjk basında ıstemıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz benım takımıma laf atan lıg tv apuk apuk konussan benım takımın basına gecmemelııııı sampıyon yapsada yapmaasada ıstemıyorummmmmm
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Mustafa Denizli Beşiktaşımızı şampiyon yapacaktır.Zaten bu zamanda Türkiye'yi tanıyan, bilen başka bir hoca yoktu Lucescu dışında.Ertuğrul Sağlam'ın gidişinden sonra Lucescu'nun getirilmesini istiyordum ama olmayınca Mustafa Denizli gayet iyi bir seçim.Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'a çok erken geldi bu büyük hataydı.Bu yüzden biz Beşiktaşlılara düşen görev Mustafa Denizli'ye destek vermek, bazılarınız Mustafa Denizli'yi sevmiyor olabilir ama sonuçta Beşiktaşımızın hocası.Kendisi de önceden Beşiktaşlı olduğunu söylüyordu.Durun daha bakalım 1 ay oldu göreve geleli.Biraz Mustafa hocayada şans tanınsın bakalım neler yapacak, daha 1 ayda istifa olmaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ya bıraksana şunu tekin kardeş . . küfürü ağzından düşürmeyen biri olduğu belli . küfür küfür küfür salla bea . denizli defolsun gitsin , gidecek fenerbahçe maçını kazanamasın istifa konusu açmazsam bende birşey bilmiyorum ![]() ertuğrul hocamıza yapılanları gördük . . fenerli hoca istemiyoruz . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kardes ondan degıl besıktas yener yada yenılır bı bu takımı zaten sevınmek ıcın sevmedıkkkk tutturmus kufur kufur ınsanın zoruna gıdıyor ..ertugrul hocada bunların yuzunden gııtııı adamı aglatarak gonderdıler sımdıde mustafa denızlıyı savunuyorum bana mustafa denızlının bır bsarını solesın bana kac senedır ırdan calıyormus neden baska bır kulup bulamadı manısayı kım dusurdu fb altı yabancı sahaya cıkaran kımmmm lıg tv de besıktasa hakaretler eden kımm bjk taraftarını begenmeyn solesın bna besıktas macına gelen artık ne olsunn
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mustafa denizli bilgisi becerisi ve tecrübesi ile şu an beşiktaşımız için en iyi seçimdir aslolanda beşiktaştır beşiktaşın menfaatleri söz konusu olduktan sonra gerisi benim için teferruattır takımın eskiye göre daha istekli oynadığı gerçek sonuçta bu kadroyu kuranda denizli değil ama ben şampiyonluk şansının ertuğrul hocaya göre denizli ile daha çok olduğuna inanıyorum
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Bilip bilmeden konuşmayın. Ya da işinize geldiği gibi. Mustafa Denizli'nin ne kadar iyi bir Beşiktaşlı olduğunu anlamak için zeki olmaya gerek yok. Alıntı:
Kimseye değil Beşiktaş'a destek. Sonuna kadar...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |