![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Bu sezon Süper Lig´de sadece bir penaltı kullanan Beşiktaş, o vuruşu da gole çeviremedi... Lider Sivasspor ise kullandığı 3 penaltıdan, 3 gol buldu. ![]() Ligde zirve mücadelesi veren Beşiktaş, bu sezon ne penaltı kazanabiliyor, ne de elde ettiği penaltı vuruşunu gol yapabiliyor... Ligin ikinci haftasındaki Konyaspor maçında penaltı kazanan Siyah-Beyazlılar, Kaptan Delgado ile bu şansı değerlendirememişti. 24 haftadır bu fırsatı yakalayamayan Beşiktaş, ligde penaltı golü bulunmayan tek takım unvanını elinde bulunduruyor... Aleyhine 3 penaltı verilen Beşiktaş, kalesinde 3 gol gördü. Sivas hiç kaçırmadı Bu arada ligde Beşiktaş sadece 1 penaltı kullanırken, lider Sivasspor ise kazandığı 3 penaltıyı da gole çevirmesini bildi. Kara Kartal’ın şampiyonluk yolundaki rakipleri Fenerbahçe 2’de 2 yaparken, Galatasaray ise 4 penaltı kullandı ve 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten bizim penaltı atmamız için ceza alanında komaya girmesi lazımki ezik hakemler versin
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen katılıyorum.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | komaya girmekde yetmior ezik olmamız lazım
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Zapotocny'yi topun başında görünce irkildim ama neyseki müthiş bir penaltı attı.Tamda köşeye yolladı topu, teknik vurdu anlayacağınız.Ben abanıp dışarı vuracak diye endişelenmiştim.Bravo Zapotocny, her ne kadar bu maçta zaman zaman kademe hatası yapsanda. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizimkiler kolu bacağı kırılırsa ceza sahası içinden belki inandırıcı gelir penaltı verir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 24 hafta içinde hiç mi penaltı yapılmadı Beşiktaşa ya.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | tabiki yapıldı abi ama hakmler ... ya konuşmayalm en iisi bıktım aynı şeyleri telaffuz etmekten. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |