![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | (senden 5-6 kişiyi çalımlamanı bekleyenin ben taa.. ![]() hayatinda maca cikmamis, tek futbol tecrübesi hali saha, mahale aralari ve televizon seyretmekten olusan küstah kisilerin futbolcular ile bu derece alay edip elestirmesine gercekten hasta oluyorum. o kadar kolay demi? t
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu laf bana mı geldi ? yoksa 5-6 kişiyi çalımlamasını bekleyene mi anlamadım ama eğer banaysa ben 3.ligte ve kocaeli altyapısında top oynadım boş boş konuşma,sen işine bak ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | a.tandoğan bence mevcut kadro ıcınde en ıı sag kanat oyuncusu hızlı teknık ama g.birliğindeki performansından uzak. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslar gergınlık yapmadan yorum yapıyoruz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | sen bi kaç orta yap sıfıra in bindirmeler yap sağ kanatta sürekli yerinde ol da çalımı da eksik kalsın yakında bu da ibrahim gibi iyi orta yapsaydım şimdi manudaydım falan demeye başlar ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |