![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ben mustafa denizlinin iyi bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum ama biraz zamansız geldi umarım bu kritik süreci çok kayıp vermeden atlatırız. Bunu aşarsak denizli bjkmıza eminim faydalı olacaktır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
yapacağı şampiyonluğu istemiyormuşsun.. 1- Sorarım sana ;beşiktaşı bu güne kadar şampiyon yapan hocaların hangisi gerçek beşiktaşlıydı öyle. en azından denizli ,fb ve gs yi çalıştırırkende çekinmeden beşiktaşlıyım diyordu. 2-ertuğrul nasıl beşiktaşın yetiştirdiği oyuncu kategorisine giriyor.Samsun dan alınan ve tıpkı başka takımlardan aldığımız diğer oyunculardan farkı olamayan oyuncuydu.ayrıca abiside açıklama yapmıştı ertuğrul GS yi tutardı diye.Sen onu abisinden daha iyimi tanıyorsun 3-artık ertuğrulun devri kapatıldı.ısıtıp ısıtıp onu gündeme getirmenin beşiktaşa hiç bir yararı yok. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zamanla inş herşey güzel olucak doğru hemen güvenmemek lazım ama biraz zamana ihtiyaçı var hocamızın
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | benim Mustafa denizlinin karakteriyle bir problemim yok.Eldeki oyuncu kaltesi zaten sınırlı birde bunun üstüne ilkel taktiklerle yanlış oyuncu şeçimleri birleşince ibre hüsrana doğru kayıyor.Umarım denizli bir an önce hatalarından vezgeçer.Denizli'nin olumlu yanı beşiktaş'lı olması ama beşiktaşı'ın başına da etik olarak geçmesi pek doğru olmadı( lig tv'de ki karalayıcı yorumları ve eleştirdiklerini şimdi kendi yapması gibi...) Ama olan oldu ben hiç bir zman hakaret etmem saygı duyayarım ama kafama yatmayan yanlarınıda söylerim.Malesef bu seneninde heba olduğu görüşündeyim.Şampiyonluk şansımızı oldukça düşük görüorum malesef.Belki böylesi daha hayırlı olur sene sonu sayın(!)başkan defolup gider yerine ayakları yere basan futbolu bilen çağı kavramış bir yönetim gelir ve Beşiktaş'ın gerçek potansiyelini ortaya çıkarırlar.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (21-11-2008 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bak abıcım bır kere benım besıktaslıgıma laf etme herkes oss calısrkn bız trıbundeydıkkk ben besıktaslı degılımmmm besıktaslı dogdummmmmmmmmmmmm .ertugrul hocaya gelınce ben karısmam abı sı ne demısse bjk oftas macında adam gol sonrası aglıyorsa o besıktaslıdr .denzlıye gelınce abıı seba donemınde bjk lazım ıken nedn gelmedıııı sorarım sıze fb calıstırırken abdullah bıze gola atınnca neden cocuk gıbı sevındı bjklılk bu mu mustafa denzlınınn gelıp bna mustafa denızlıyı savunmayınn... lig tv de besıktasa hakaret eden bjk taraftarını begenmeyn cıns cıns yorum yapan kısıyı bjk basında gormek ıstemıyorummm .sayın saglam devrı kaapanmıs olabılır ama mutlaka donecegıne ınanıyorummmmm
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teknik direktör değşiklğiyle başarı gelmez...başarı gelse de kalıcı olması önemli... sorun teknik direktörlerde değil bizim gibi 100 seneyi devirmiş bi kulübün bi ekolü olmaması... beşiktaş diyince aklımıza gelen bi sistem var mı ? ne yazık ki yok... eğer bi ekol yaratmak istiyosak bunu yapmalıyız...başarı istiyosak ta ekol yaratmalıyız... A takımımız hangi sistemi oynarsa alt yapı takımları da aynı sistemi oynamalı ki alt yapımızda başarılı olsun... böyle giderse yeni teknik direktörler gelecek...yine eskisiyle kıyaslayacağız..yine tartışmalar yaşanacak... bu kısır döngünün artık bitmesi gerekiyo..bize yakışan bu olur...saygılar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |