![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
Herşeyden önce Beşiktaş'ın menfaatlerini düşünmeliyiz. Beşiktaş puan kaybedince buraya gelip, ben şunu demiştim tarzında yorumlar yapmak kime ne kazandırıyor, anlamıyorum. Herkes birşeyler diyor zaten...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne tigana ne ertugrul ne lucescu hiç biri büyük takım futbolu oynatmadı.. uzun zamandır ilk defa böyle kendımıze yakısan bi hoca ve oyunla sahaya çıkıyoruz. hala itiraz ediyolar ya bunu anlamıyorum 2 senedir oynamadıgımız güzel futbolu 5 maçta oynadık hala kimi çevreler bunu anlamak istemıyolar gercekten hayret verici bişi.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yok artık Allah göstermesin gol gol gol ü de çalmazlar heralde gerçi bu ezikler onuda yapar hırsızlık ruhlarında var ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | |||
diline sağlık abi ama anlamazlar . Sanırsınki Beşiktaş babalarının malı tövbe yarabbi yav ama bunda kusur bizim ve büyüklerimizin dir abi bizden küçüklere Beşiktaşlılığı ve Beşiktaş duruşunu doğru öğretemedik , öğretmediler. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
![]() Tekin kardeşim bende senin gibi doğuştan Beşiktaşlıyım bende senin gibi Beşiktaşımı ölümüne sevenlerdenim ama deflarca ezikbahçeli diye hakaret yedim olmadığım halde şimdi Beşiktaşımızın hocası sayın denizli de bundan muzdarip ama emin ol ki o da senin benim kadar Beşiktaşlı . Şimdi söyle bakalım ne demek Mustafa Denizli gibi Beşiktaşlılara teslim etmem Beşiktaşı , kardeşim BEŞİKTAŞIM SENİN BABANIN MALI DEĞİL BEŞİKTAŞ BÜTÜN KALBİ SİYAH BEYAZ ATANLARINDIR . Unutma tek Beşiktaşlı sen değilsin .biraz sakin ol ve düşünerek tepki ver , Beşiktaşlılığından gelen asiliğini yanlış kullanma . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Neler oluyor burda ya. Yeni Besiktas, eski Ertugrul, febeli Denizli, ben onu sevmem bunu sevmem. Sampiyonluk olmaz olsun...... Bu taraftari bu hale kim getirdi? Yanlis yönetim mi? Yanlis tranfes politikasi mi? Takimin icinde bulundugu su durumda ve herzaman; Besiktas armasiyla sahaya cikan kim olursa olsun kosulsuzca onlari desteklemeye stada giden herkese saygilarimi sunuyorum.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |