![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
haklısın neresi şok bunun ya şok haber bekledik ama yok millet okusun diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar ya resmen üç kağıt | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
üç kağıtçılık yapan yok arkadaşım biraz edepli konuşun ne dediğinizi kulağınız duysun , ayıptır, Serdar kurtuluş BEŞİKTAŞ lı olmadığını ve emre belözoğlunu örnek aldığını söylemiş şok olan bu . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Sayın mod okuduğunuzu anlamamışınız kusura bakmayın , adam şu an Beşiktaşlı olmadığını itiraf etmiş ve emre belözoğlu gibi bir adamı örnek aldığını söylüyor daha ne olsun . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İyi de Reis abicim..Sinan Engin konusunda neden böyle düşünmezsin onu anlamıyorum.. Haberin altına " Beşiktaşlı olunmaz, Doğulur.." yazmışsın.. ![]() ![]() Serdar'ın Ben Beşiktaşlıyım dememesi üzücü tabiki ama şuan BJK ta kaç tane Beşiktaşlı var..? Ya da FB de kaç FBli..Olaya burdan bakarsak futbol çok saçma bir hal almaz mı? Tuttuğu takımdan başka yerde oynayamaz kuralı mı getirilsin..Veya Serdar Kurtuluş yalan mı söylesn..Millete diyosunuz gereksiz polemik yaratıyosunuz diye de bu konu da çok mantıklı bir konu değil hani? ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ibo kardeşim yazdıklarımı ve iki haberide iyi oku arada ki farkın neden olduğunu çok iyi anlayacaksın , sinan engin çok küçük yaşta fenerli idim demiş ama 10 yaşından beri Beşiktaşlı olduğunu söylüyor , serdar kurtuluş hala Beşiktaşlı olmadığını söylüyor onun için azıcık kızdık serdar kurtuluş a . Ayrıca anlının teri ile sahada adam gibi oynayan Beşiktaşımıza hizmet eden her futbolcumuzun Beşiktaşlı olacak diye bir şart yok ![]() Sinan engine azıcık sempatim var kardeşim onu da hoş görün yahu ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sen açtığın konuyu okusaydın böyle demezdin emin ol Futbolda profesyonel olmazsan yok olursun Şu anda bunu en iyi gerçekleştiren Emre Belözoğlu Gerektiğinde tuttugu takıma karşıda oynamak zorunda Trasnfer sezonları boyunca binlerce transfer oluyor Hepsi kendi tuttugu takımamı gidiyor | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Örnek aldığı oyuncu konusunda hayal kırıklığına uğradım ancak beşiktaşta oynuyor olmasından dolayı illa ki beşiktaşımızı tutacak diye bir kaide yok arkadaşlar... Bu takımda oynayıpta ben beşiktamfşlıyım ve beşiktaşdan başka takımda futbol oynayacağıma futbolu bırakırım yada başka hiçbir yerde oynamam diyenleride biliyoruz... Benim için önemli olan hangi takımı tutarsa tutsun sahaya çıktığında varını yoğunu ortaya koyup koymadığıdır....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |