![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
.. | |||
| | |
| |
| | #12 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | tellonun bu parayi hakattigini dusunenler hakli olabilir ancak bugun delgado bobo ve telloyu satisa koysak iclerinde en az parayi edecek olanda tellodur bununda bilgisinde olmali tello o zaman en basinda anlasmasaydi o paraya daha fazlasini hakediyorum deseydi simdi bende iyi oynuyorum parami yukseltin demekle olmaz bu isler
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #13 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | delgadoda zam istedi noldu zam yaptık ama hiç aldığı parayı haketmiyor yani seninde sonun buna benzemesin be tellom sen iyi gidiyorsun iyide gidersin inşallah inşallah delgadoda toparlanırda gerisi gelir inşallah Konu beşiktaşkımm tarafından (22-11-2008 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #15 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haber yalandır kesin de Tello daha fazlasunu hak ediyor.... | ||
| | |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| | |
| | #20 | ||
| narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haßeRin koLpa oLduquna inanmıoRm..söLeyeßiLir hakkı..ßenceDe ßasaRıLı oLursa artırıLır..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |