![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sen açtığın konuyu okusaydın böyle demezdin emin ol Futbolda profesyonel olmazsan yok olursun Şu anda bunu en iyi gerçekleştiren Emre Belözoğlu Gerektiğinde tuttugu takıma karşıda oynamak zorunda Trasnfer sezonları boyunca binlerce transfer oluyor Hepsi kendi tuttugu takımamı gidiyor | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sayın modum emre kendini kabul ettirmek için - ben zaten fb liydim - demesi nasıl bir karaktersiz olduğunu gösteriyor yanlışmıyım sizce ve siz serdar kurtuluşun bu aamı örnek alması önemli değil diyorsunuz yani ilginç bir tutum . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İşte bak kendin dedin Emre kendini kabul ettirmek için fbliyim dedi Ama serdar asla doğuştan bjkliyim vs bir söz duydunmu Açık açık delikanlı gibi diyor başka takımı tutuyorum diye Bu saatten sonra ne önemi var ister fbli olsun ister gsli olsun vs Şu anda bize hizmet ediyorsa başımzın üstünde yeri var Ayrıca kimi örnek alıyorsa onun tercihi bizim laf söylemeye ne hakkımız var | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |