![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sayın modum emre kendini kabul ettirmek için - ben zaten fb liydim - demesi nasıl bir karaktersiz olduğunu gösteriyor yanlışmıyım sizce ve siz serdar kurtuluşun bu aamı örnek alması önemli değil diyorsunuz yani ilginç bir tutum . | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İşte bak kendin dedin Emre kendini kabul ettirmek için fbliyim dedi Ama serdar asla doğuştan bjkliyim vs bir söz duydunmu Açık açık delikanlı gibi diyor başka takımı tutuyorum diye Bu saatten sonra ne önemi var ister fbli olsun ister gsli olsun vs Şu anda bize hizmet ediyorsa başımzın üstünde yeri var Ayrıca kimi örnek alıyorsa onun tercihi bizim laf söylemeye ne hakkımız var | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bassın gitsin o zaman.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Emre FB ye gelene kadar en iyi Türk futbolculardan biri diyorduk onun için..Sakatlık problemi olmaz ise Türkiyenn de en iyi ortasahalarından biridir şuan..Ama ne olduysa FB ye geldi diye boş, değersiz bir oyuncu gibi görüyor herkes..GSlilerin bunu yapmasını anlarım da Biz Beşiktaşlılar neden bunu yapıyoruz..Bırakın kardeşm adam nerde oynarsa oynasın, ne yapmışsa yapsın..Fit bir Emre'yi Serdarın örnek alması kadar doğal bir şey mi var..? Keşke her futbolcuda Emre kadar yetenek olsa..Sakatlık problemi olmasaydı FB yılın transferini yapmış olurdu..Ama yine de yeteneğini inkar etmemek gerek..Kişiliği de bizi ilgilendirmez zira bizimle bi bağlantısı olmamış bir oyuncu Emre.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Ben Beşiktaşlı futbolcuyu severim be Serdar. Sahada forma için canını dişine takanı severim. Hırsını gözlerinden okuyabildiğimi severim. Gol attığında kollarını açanı, armayı öpeni severim. Uğrunda şehitler verdiğimizi para için taşımayanı severim. Profesyonellikten anlamam, hiç de haz etmem. Profesyoneller uzak olsun benim 'Kutsal Forma'ma. Beşiktaş Beşiktaşlılarındır... Başka kimseye yer yok.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | şaşırmamak lazım..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |