![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haber doğrumu bilmiyorum ki doğruysa hiç bekletmeden göndersinler daha sonra hiç para etmicek çünkü elde kalcak bobo duygusal bi oyuncu çabuk küsüyor yedek kaldı mı hemen küsüyor küs oyuncunuun beşiktş da yeri yoktur !!! kendi fikrim
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok artık bunlar yalan hbr | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Nobre yeteneksiz, Holosko cok formsuz ama Bobo yinede yedek!! Bobo bu takimin golcusudur kesinlikle oynamalidir!! Holosko ve Nobre cok formda olsa leplepi gibi gol atsada desekki formda adamlar yedege cekilmez ama durum oyle degil.. Holosko nekadar kotu oynasada banko oynuyor. Bu haksizlik kesinlikle Bobo oynatilmali, gerekirse delgado kesilsin.. Mustafa hoca adaletli davran lutfen!! Bobonun ilk 11de basladigi maclari hep kazandik dikkat edin!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu haberlere çok alıştık yalandır
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |