![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | 2-0 lık galibiyet ve oyun önümüzdeki kritik maçlar için güven verdi..Denizlinin taktiği tıkır tıkır işledi bu maç..Takımın sistemi tamamiyle Sivok'a bağlı..Umarm kaza bela yaşamaz Tomas ![]() Maça gelince; 1 kişi fazla gibi oynadık..Bu rakibin kötü olmasndan değil bizim çok istekli olmamızdan kaynaklandı tabiki..Şu taktik içerdeki maçlar için çok çok iyi..Oyuncu değiştirmeden bir sürü şekle bürünebilen bir stil..Gerçekten bunun takıma etkisi maximum seviyede.. Oyuncuları ele alırsak; Cisse yine kayıplardaydı..Delgado her zamanki gibi kesik kesik oynadı..Holosko'nun her maç üstüne koyduğunu düşünüyorum ben..Ekrem sağda fena değildi..İbo solda iyi oynadı..Toraman ve Zapo ikilisi güven veriyor..Tello eski günlerine dönüyor, ben sol bek değilim diyo resmen adam..Umarm daha iyi olur..Bobo sonradan girmesine rağmen diri gördüm ben..Kaçırdığı golü atsaydı son zamanlarda izlediğim en güzel gol olurdu diyebilirm..Canı saolsun..Rüştüye ayrı bir parantez açmak gerekir..Bu sezon çok farklı bir güven veriyor bana..Geçen seneki hatalar yapan Rüştü yok artık..Kalitesini konuşturuyor ciddenn..İnş. derbide de böyle olur.. Derbiye de muhtemelen bu taktikle çıkacağız..Güiza + Alex ikilisini rahat karşılarız ama onlara bir Semih eklenmez umarm..Aksi halde Sivok bukadar rahat çıkamayabilir..Cisse ve Delgado zaten ölü diye düşünürsek ortasahada sıkıntı yaşayabiliriz..Yine de FB den çok çok iyi durumdayız..Kadro olarak da iyiyiz..Bu maç FB galibiyetinin habercisi oldu..Umarım o maçta yakaladıklarımızı atarız da Fenerin umutlarını iyice tüketiriz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu maçı çok güzel bir şekilde aldık bide haftaya böyle güzel bir galibiyet alırsakk tadından yenmez ya ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EsEs ßekLedqmden kötydü..ßizmkLerde choq iidi..deLqadoda qöreßiLdiqm kadaryLa qecen haftaya qöre iidi..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu maçtan sonra söyleyebileceğim üç cümle : Bu takımın tek yıldızı Holosko'dur , ve O'na gereken değer verilmelidir. Ne ,kaleciyi de geçip boş kaleye topu göndermek yerine kendini yere atan Nobre , ne de zaten 15 dakika oynamışken , ağır çekimde iki adam geçip topu kaleye vurmaya hali olmayan , ya da o pozisyonda ayak içi vuracak beceriksizliği sergileyen Bobo ... Tek yıldız Holosko 10 Numaralı forma bir an önce Tello'ya verilmeli , o görevi Tello üstlenmeli , Delgado'da kenardan O'nu izlemelidir. Kimse bu hakemler neden Nobreye takmış kafayı demesin , adam boş kaleye topu atmak yerine kendini yere atıyor , ve Beşiktaşa ihanet ediyor
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu volkan-saygın tarafından (24-11-2008 Saat 08:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel oynadık ama delgado o topa nasıl dokunamadı anlamadım. bundan sonraki tüm maçlarımız galibiyetle sonuçlanmalı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | savunma hattımız zaten istikrarlı şekilde oymaya dewam ediyo nazar değmesin Sivok ile Zapoya..Hucum hattımız biraz istenilen seviyeye ulaştığında neler olduğunu görüyoruz rahat maç kazanıyoruz..Hakemleri anlamak güç..serdarın savurduğu tekme nasıl sarı kartla geçiştirilir,o gol nasıl verilmez hayret valla...geçen sene beceremedik ama bu sene artık hakemlere rağmen ŞAMPİYON olacağız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | verilmeyen gol ve penaltı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | derbi öncesi güzel bir moral oldu, sıra eziklerde ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |