![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten ßi süre sonra oyuna Döndü ![]() ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | macta bir an cozemedim yeni acigin yukarisindaydim epey ama sonra bizim taraftarimiz pozisyon golmus allah ........ versin deyince anladim golumuzun gittigini 8 cm topun tamami cizgiyi gecmis iyiki galip geldik yoksa cok uzerinde durulurdu bunun birde nobrenin penaltisi vardi Umarim bir daha boyle bariz hatalar yapilmaz tekrar aleyhimize Gecen senede fb macinda top taca cikmisti vermediler dondu gol oldu keza kolin kazim elle oynamasi vardi bariz penalti ayrica higuianin son dakikada verilmeyen golu bu senede hatalar istemiyoruz gecen seneyi unutmadik daha
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sinir etti beni salak herif ya... doğru dürüst maç yönetemiyosan bırak bu işi ya yeter bıktık artık... yazık günah emeklerimize...insanlar bu işe alınteri akıtıyor oyuncak değil... oyuncak istiyosan bas git mahalle aralarında çocuklarla eğlen... ukela şey... bide arada pis pis sırıtmıyo mu ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alıştık artık yaa yapabilecek bi şey yok hem rakibi hem de hakemii yenmek zorundayız bunu da herkes yapamıyo zaten bizden başka
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |