![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eqer aziZe hakemLeri satın aLmassa o ßiraz zor.. yenices uLan !
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ankaragücü maçı öncesi çıkan rezaletleri tescillendi artık.Beşiktaş'ım kaybederse zaten ruhsuzluğundan değil fenerin parasına yenilir diye düşünüyorum.Ama ne olursa olsun hakemide yenip 55 bin ezik mutsuzken kadıköyde halay çekmek istiyorum. ''Bir taş attım havaya düştü saraçoğluna...''
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 1-2-3 yetmez 4-5-6 olsun bobo-nobre-delgado atsın beşiktaşım şampiyon olsun. tello-holosko-zapo da atabilir... ![]() ama en önemlisi hadi artık feneri DELgadooo...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beyler bakıyorumda herkes uçmuş yha ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |