![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | oynadığın takım beşiktas ilk önce bunun bilincinde olması gerek batuhanın;böyle magazinlerde boy göstermek bir beşiktaş futbolcusuna yakışmayacak bir hareket sergeni getirsin gözünün önüne ve öyle atsın adımlarını gençlik heyecanı daha yeni ondan affetmiştir mustafa denizli umarım bence de bir daha olmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | batuhan kişiliğini oturtsa türk futbolu için altın çocuktur bence..
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok erken olmuş. Biraz burnu sürtmesi lazımdı en azından bu sezonu kapatmış olmasını tercih ederdim. Bu çocuk öyle karaktersiz ki nasılsa beni affedicekler diye ileride de aynı şeyleri yapacaktır.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Evet aynen katılıyorum aynı şeyleri ilerde tekrar yapacak. Ama adamdan o kadar ümitliler ki Batuhan'ın kendisini düşündüğünden çok daha fazla Batuhan'ı düşünüyorlar, içleri elvermiyor gönülleri razı olmuyor, yine bir umutla belki aklı başına gelmiştir diyerek şans veriyorlar, bu ihtimal %1 bile olsa bunu denemekten kendilerini alıkoyamıyorlar, çok kızamıyorum doğrusu affetmelerine çünkü adam karaktersiz belki ama ne yaparsın ki müthiş bi genç yetenek...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle çok haklısın emre abi batuhan rehavete kapılacak şimdi ben ne yaparsam yapayım zaten affediyorlar diye bence yanlış bir karar bende sezonu kapatmasını düşünüyordum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnsallah Birdaha böyle bir hataya düşmez.. Birdahakine kolay kurtulamaz diye düsünüyorum
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben bekliyodum zaten affedildecgini...riza hoca batuhanin sadece özür dilemesini bekledi...özür diledi..bi hafta oynatmadi..simdi af oldu..hayirlisi olsun
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |