![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşadıklarınız üzücü ,ancak anladığım kadarı ile; kesinleşmiş borç neticesinde yapılan hukuki takibat sonucu ,alınan haciz kararı gerçekleşmiştir.Alacaklı temsilcisi olarak Avukatlar kararı uygulayan mahkemenin görevlendirdiği polisler eşliğinde haciz uygulaması da ,haczi tebliğ etmesi de hukuka uygun dur..Keşke olmasa imiş...geçmiş olsun..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
abicim ortada kesinleşmiş hiç bir borç ,hatta bir borç davasıda yok,yasal hiç bir gerekçe (borç,arama kararı vs aklına ne gelirse)yok zaten meclis vs soruşturması neden acılsın abi gözünü seveyim orman kanunu oldu ülke adamaar can almaya geliyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Arkadasım kulübe şikayet etsen ne olacak?Kulüp mahkeme mi?Savcılığa suç duyurusunda bulun ki sanırım bulunmussun ikinciside icra kağıdı geldiyse git itirazda bulun sanırım süre 1 haftaydı icra dairesine yap itirazını..Polis falan faso fiso savcışığa şikayet et bi durum olursa.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşım boşuna burada dert yanıyorsunuz çarşı tribüne de ulaşsan sana bir faydası olmaz , üste yazan arkadaşımında dediği gibi yapacağın en mantıklı iş ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunmak ve hacize karşı mahkemeden tedbir kararı aldırmaktır . Bunun için sana bir avukat muhakkak gerekmektedir o da para demektir , ALLAH YARDIMCIN OLSUN . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaşlar ben derdimi anlatamadım bir türlü benim kimseye borcum yok,bu avukat resmen bizi sindirip evimizi almaya çalışıyor,,ve sosyalist beşiktaş diye ortalarda geziniyor.sedat peker,sedat şahin,söylemezler çetesi,hacısüleymanoğulları nın avukatlığnı yapmış olan bir kişiyi "halk takımı" nasıl içinde barındırır.konuyu kapayın mühim değil,bana bunu yapanlar ne beşiktaş tanır ne sosyalizm yanınızda kuzu gözüküp kurt olurlar sizide ezerler gün gelir.benim ki sizleri de uyandırmak yoksa benım hukuken meclis soruşturması olmuş olayım,2 bakanlık 1 baro bakıyor bırde basbakanlık olay ufak bır olay degıl,,,,tapulu evınızde oturuyorsunuz bu adam gelıyor kapı baca ındırıp bu ev benım satıcam dıyıp mafya ıle tehdıt edıyor bunu anlayın arkadaslar ve bu adam benı "sizinle ,camiasıyle tehdit ediyor" anlatabildimmi bende kulübe gitmek istiyorum dilekçe yazıyorum adamlar yazdığım dilekçe imha ediyor muhatolarına ulaşmasını engelliyorlar,o bakımdan buralardayım sızın vasıtanızla belkı ulasırım dıye. okuyandan yazandan allah razı olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |