![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mac gunu netlık kazanır denmıs ama bence tello sakatta olsa oynatılır bu macta duruma gore ıkıncı yarı aydın veya serdar gırebılır | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serdar özkan diyo yaa serdar özkanı oynatcana 10 kişi çık be adamttop mu oynuyo tello nun oynamaması bizim için çok kötü olur
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet erken havaya girdi biraz... hemen oldum ben sandı... yazık etti kendisine ... toparlanır inşallah diycem ama pekte ümidim yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi kaç maç iyi oynadı işte zamanında basında pohpohladı bunu bi tarafları kalktı işte
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | basın zaten kasıtlı yapıyor... bu adam Beşiktaşa faydalı olur ne yapıp ne edip mahvedelim mantığındalar... aynı şeyi serdar kurtuluşada yapmaya çalıştılar bu çocuktan bişey olmaz dediler filan çocuğu mahvetmeye çalıştılar... sonuçta şimdi oda çok kötü durumda serdar özkanda... hani kurtuluş sakatlandı filan onu çok fazla suçlayamıyorum ama bu serdar özkan sırf yüz bulmaktan sırf pişkinlikten bu hale geldi... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |