![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nedendir bu çekememezlik anlamam arkadaşlar kabul etmemiz gereken birşey var bu takımda oynayan çalışan hiç kimse illa ki beşiktaşlı olmak zorunda değildir... Ha şunu demesini isterdim Beşiktaşlı değilim ama Beşiktaşın bana kattığı değerleri ve emekleri hiçbir zaman unutamam böyle bir açıklama yapması çok daha güzel olurdu ama yapmamış canı sağolsun... Diğer konuyla ilgili de Fetullahçıdır yada değildir kendi görüşüdür birşey deme hakkımız yoktur....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ertugrul'un Feto$cugu oldugu herkes tarafindan biliniyor. Nitekim Mutlu Topçu ve bir kaç kisi daha öyle. Ayriyetten Saglam'in Besiktasli oldugunu zaten düsünmüyordum, benim bildigim kadariyla o Galatasaray'li. Bakiniz simdi kizan insanlar olacaktir. Sadece bir soru: neden kizarsin? Dogrulari söylemiyormuyuz?
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kırgın gitti adam..tepkisi Beşiktaşa değil Beşiktaşın başındakilere... Beşiktaşlı olduğunu bilmeyen mi var. hoşgörmek lazım bir süre | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bazı bilmeyen arkadaşlar için açıklıyayım,zamanında ertuğrul hoca futbolun son demlerinde o zamanki takım kaptanı şifo mehmetle beraber bir panele katıldığında bu soru 2 sinede sorulmuş 2 side(ertuğrul&şifo) biz küçükken başka takımı tutuyorduk ama şimdi en büyük Beşiktaşlı benim diyenden daha Beşiktaşlıyız demişlerdi.ertuğrul sağlam futbolu bıraktı kulübe birde hoca olarak tekrar geldi ve hala ben küçükken başka takımı tutmuş olsamda şimdi BEŞİKTAŞLIYIM diyemiyor ve kendini camiamıza ait hissedemiyorsa o kendi bileceği bir iştir ve cevap vermemesi bile benim gözümde değerini sıfıra düşürmüştür.bundan sonra BEŞİKTAŞLIYIM desede inandırıcılığı gözümde bitmiştir.iman konusunu hiç açmıyorum herkesin inancı kendini bağlar o kadar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Sacmalik... Bazi yoneticilerin katolik olmalarini hic soyleyen yok, Ertugrul hocanin Fethullahci oldugunu tartisiyorlar. Cok yazik adam besiktasa gonul verdigini gozyaslari soyluyor zaten. Birakin sacmalamayi. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |