![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | delgadoyla ne alakası var be !! delgadon olmasa kim adam eksilticek kim top yapıcak ! korkak başladık sonucunu aldık.bünyamin hıyarıda dahailk yarıdan belimizi büktü. fb kaybetse ligden düşecekti..istenecek bir durum değildi tabiki..neyse moral bozmayın. hepsini herkzi üst üste koyar şampiyon oluruz.yada yakarz istanbulu | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | delgado ve ekrem dağ bence bu akşamın en iyileriydi. serdar özkan deseniz tamam ya bu adama gösterilen sabrın yarısı aydın karabuluta gösterilse adam dünya yıldızı olurdu.serdar özkan aldığı bütün topları ya ezzdi yada kaptırdı.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | katılıyorum kanka
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi zahmet denizli bana gökhan zanı neden oyundan çıkarmadığını anlatsın adam bütün maç resmen ben bu maçın içine edicem diye bağırdı ama bunu bi tek denizli göremedi ne akla hikmetse... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sana açıklayım canım : BİZ ÇOK BÜYÜK BİR CAMİAYIZ ve bizden korkuyolar anladın mı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne delgadosu saçmalamayın.Delgado sonlara doğru beke kadar gelip top aldı nerdeyse. Asıl biri bana rüştüyü ve gökhan zanı anlatsın...Bunları oynatan kişi haindir...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |