![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | her zaman söylüyorum ,sezon sonuna kadar da söyliyeceğim mustafa hocanın mecbur kalmadıkda i.toraman-sivok ve ernst-cisse ikilisini bozmaması gerekir 2 2 daha 4tür cisse ne kadar kötü oynasada diğerleri 2şer kişilik oynuyor..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | bence toraman sivok ikilisi çok ii olr | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | rüştü toraman zan sivok üzülmez cisse ernst holosko(ekrem) yusuf tello bobo bence ideal 11
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hic fark etmez kimin oynayacagi...mustafa hoca takimi öyle hale getridi/getriyo ki kendi dedigi gibi 20-21 futbolcunun topuda oynayacak durumda(sakatlik,ceza olmadaigi sürece)...biz artik takimiz...bence fark etmez gökhan-sivo olur...toraman-sivok...vs....veya serdar özkan oynar, holosko oturur veya tersi..üstün performans sergilemelerini bekliyorum bursaya karsi futbolcularimizin son kocaelispora karsiki kötü futboldan sonra ve sivasin puan kaybindan sonra...
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |