![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence denizliyi holosko konusunda biraz anlayabiliriz.. belki maci bi sure berabere goturup 2. yarinin basinda fenerin tam bastirmaya basladigi dakikalarda alirim diye dusunmus olabilir. ama senin takiminda gokhan zan var ise sen maci berabere goturemessin muhakkak gol ve goller yersin. bunun sonucunda da holosko girse bile saldiran bi takim degil geriye yaslanmis bi takima karsi oynar. nitekim de oyle oldu ve macin yildizi olmasi muhtemel diyebilecegimiz bir oyuncu hic bir varlik gosteremedi.. bana sorsaniz ben de holoskolu baslardim ama holoskosuz baslayacaksan da ona gore onlem alacaksin.. eger denizli maca sivok zapo iki tane gobekle baslasaydi orta alanda da cisse ve ugur inceman 2 onlibero olsaydi 2. yari berabere giden macta delgado ve holoskoyu soktugu anda farka giderdi.. bir denklemde bir degisiklik yapacaksan denklemin iki tarafinda da ayni degisiklikleri yapmalisin.. denizli denklemin sadece 1 tarafinda degisiklik yaptigi icin denklemi cozemedi ve sonuca ulasamadi...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |