![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
İrfan abi , söylediklerine katılmamak elde değil. İki gündür bakıyorum biri hoca futbolu bilmiyor demiş, diğeri hain diyor , öbürü defol git diyor.... 18-20 yaşında arkadaşlar, kendi yaşlarından fazla kupa almış , bu ülkede yıllarca hem futbolculuğunda hem hocalığında üst düzey bir futbol adamı olmuş bir insana olmayacak laflar ediyor. Bende hocanın bu maçtaki taktiğini beğenmedim , bana görede daha farklı oynatsa daha iyi olurdu ama, hocanın tercihleri yanlış bile olsa şurası bir gerçekki bu insan şuradaki herkesten çok daha iyi anlıyor bu işten. Bu yüzden İnsanın biraz haddini bilmesi gerekir. Mustafa hocayı eleştirirken kantarın topuzunu kaçıran arkadaşların çoğu gördüğüm kadarıyla Seba dönemini hatırlamaycak yaştalar. Koskoca Süleyman Seba , bütün birikimi ve tecrübesine rağmen oğlu yaşındaki yardımcı hocanın bile işine karışmazdı .Beşiktaşlılıktan bunu öğrendik biz. Önce saygılı olmayı , efendi olmayı. Sanırım Beşiktaşlılık artık yanlış adreslerde veya yanlış kiilerden öğreniliyor
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu volkan-saygın tarafından (01-12-2008 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |