![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Sansal Büykağa senin ağalığın serefsizlere ve haysiyetsizlere geçer . Ne zaman adam olursunuz yada olmaya çalışırsınız bilinmez ama BJK çekemediğiniz bir gerçek !.. İt ürür BJK yürür zoruna gidenin alayına gitsin ulan !!!!!!!!!
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | harbiden allahin tek kulu yazmadi kufurleri yaziklar olsun serefsizlere
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | duymayan kim? lig tv duymayan kim? şansalla erman duymayan kim? renkli medya duymayan kim? pfdk-mfdk mhk falan filan duymayan kim? gözlemciler kurulu özlemciler grubu hatta göz-le-me-ci-ler grubu.(olsada yesek) duymayan kim? işine gelmeyip 3 maymunu oynayanların alayı heh işte ben o alaydakilerin alayını... anlayan anladı uzatıpta sinirleri bozmayalım.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla bizim yöneticiler basiretsiz olunca semer vuran ve sömüren ezen çok oluyor suçu kendimizde aramamız lazım, medyaya tüyleri diken diken olacak bir yönetim çıkarmadığımız sürece bu işler devam edicek. Öyle bir başkan gelmeli ki medyanın tüyleri diken diken olucak .
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | duyamazlar !!! neden dersiniz çıt çıt yapmaktan başka birşey bilmeyen seyirci topluluğular yaaa ondan yani ....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |