![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 10 kişiyle 0-0 iyidir.liderliğimizi erteledik.bırakın sivas,gs vs. havaya girsinler.son gülen iyi güler. maçı çevirecek tello,delgado,bobo,holosko gibi oyuncular etkisizdi.bunların ikisi iyi olsa yeterdi.delgado aynı! gökhan zan çok iyiydi.ernst iyi mücadele etti. yine herşey bizim elimizde...
__________________ BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mücadelemiz harikaydı ama içim sızlıyor,liderlik için.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kazanabilirdik bile bu kadar formsuz bir bobo olamaz yaa bu ne kardeşim kafa pozisyonundan başka pozisyonu yokk gökhan zan süper oynadı hakem aleyhimize oynadı denizli keşke ezberinden dönmeseydi holoskoyu ikinci yarı oynatsaydı delgadoyu ilk 11 oynatmasaydı yuusufu kesmeseydi serdar ilk 11 oynasaydı ama sağlık olsun çok mücadele ettiler gol aradılar değerlendiremedik ama olsun bu takım bu azimle şampiyonluğu hakediyor ve alıcaktırda diğer maçlarda bunu görecezz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Öncelikle 2. yarı iyi müzadele ettik, ama olmadı. Yolumuz kısa ama engeller çok fazla. Öncelikle İbrahim Toraman ın yaptığı hata affedilemez. İhanetten başka bir şey değil. Çok ağır bir ceza almalı. İkincisi ibrahim üzülmez ve Ekrem Dağ 2 haftadır hiç yoklar. Performanslarını attırmaları gerekir. Üçüncü olarak takımda rakiplerini küçümser bir hava var. Ayakları yere basmalı. Dördüncü olarak maçın hakemine; Beşiktaş'ın hakkını yedi, Bariz bir penaltımızı vermedi ve tüm taktir haklarını aleyhimize kullandı. Bursalı oyuncularla arasını iyi tuttu. Sanırım Bursalılara sempati duyuyor. Bu hakem Sivas maçından önce bizim maçımızı yönetmişti. Bu kadar sıklıkla bizim maçımıza verilmesi enteresan. Bu haftada Sivas Trabzon maçına vermeleri gerekir ki hakemin amacını görelim. Son olarak iki soytarıya; lig tv nin maçları vermesi sebebi ile tekel durumunda olan maraton programındaki iki soytarı kına yakıyorlardır sanırım. Hatta hakem bozması Beşiktaş'ın hakkının yenmesinden keyif aldı ve hakemi beğendiğini söyleyecek kadar küçüldü. Muhtemelen bu hakemin hakem hocalarından birisi de bu soytarı. Bu hafta hakkımız yendi, ama biz de iyi değildik. Önümüzdeki hafta daha iyi olmamız lazım. Şu anda tezgah başladı gibime gliyor. Bu hakem yönetimi, ve berbat yönetimin birilerinden destek görmesi ve iki soytarının üstüne basa basa galatasaray ın fikskürünün kolay demesi (Maçlardan birisi İnönü de Beşiktaşla, diğeri ise Sivasla). Normal şartlar altında galatasaray ın saha dışı destek alması olmadan ligte ilk 3 e girmesi bile mucize iken, bunlar (2 soytarı) üstüne basa basa başka imalarda bulunuyorlarsa, tezgah var demektir. Bu tezgahı bozmak bize düşüyor ancak sahada aptallık yapmamak gerek. Bu hafta aptal bir oyuncunun kurbanı olduk. Beşiktaşımıza başarılar. Taraftarımıza ise bu maçta hakemin tüm provakasyon çabalarına rağmen küfüer etmedikleri için teşekkürler. Konu shawnodese tarafından (19-04-2009 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | maçı 70. dakikadan sonra izleme fırsatım oldu bunun için üzülüyorum ve hala sinirliyim 2 topumuz direkten döndü o an aha dedim gol olucak ama olmadı maçı tam izleyemediğim için adam gibi bi yorum yapamıcam eskişehir maçına bakalım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sağlık olsun hem şanslı hem şansızdık ekrem ve yusufun kaçırdığı gollere inanamadım penaltıyı vermeyen hakemede yazıklar olsun ayrıca yönetimimizin ibrahim toromana ceza vermesi gerekiyor liderliğe oynadığımız maçta böle ucuz hata yapılmaz daha hiçbirşey bitmedi GELİYORUZZ
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sadece ah Ekrem demek geliyor icimden. Sol taraf bombos dururken neden kalecinin kapattigi köseye vurdun. yazik oldu. O golü yazsan cenelerini tikayacaktik düsmanlarin.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kendisini nekadar sevsemde bir gerizekalı çıkar orada bir hata yapar sarı yer gider aynısı yine yapar bu sefer kırmızı yer takım şampiyonluğa az kala puan kaybeder.bu adam 20 milyon beşiktaşlıya resmen ihanet eder.şunuda eklicem bobo diye bir taraflarını yırtanlar nobreye laf atanlar bobo+holoskonun = çeyrek nobre olduğunu umarım bugun fark edebilmişlerdir.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... Konu palaaa tarafından (19-04-2009 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gurur duyuyorum takımımla. On kişiyle bursayı İnönüye gömdüğü için. Ayrıca gurur duyuyorum böyle güzel bir taraftar grubunun bir parçası olduğum için. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bişiler yapmasını beklediimiz ayaklar çok sönük kaldı tello bi milli takıma gitti performas yerlerde delgado sakat sakat oynuyo... denizli sürekli kadroyu değiştiriyor bence takımın ilk yarı ve ikinci yarısındaki inanılmaz oyun farkı bu nedenle oluyo... bursaspor zaten maçın başından beri korkak bir futbol oynadı 10 kişil beşiktaşın üstüne gelmeye korktular beraberliğe gelmişler ve istediklerini aldılar... ama bizim istediimiz bu değildi... çok zor maçlar var önümüzde umarım herşey istediimiz gibi gider... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |