![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Çıldırmamak elde değil. Çok korktum bi tane bursalı cezaalanında kendini yere atarda hakem penaltı verir diye. İbrahim toramana gösterdiği iki sarı kartta haksız. İlkinde zaten yere yatıyo ve top eline çarpıyo. Delgadonun şutunda bursasporlu ömer resmen kaleci gibi çeliyo topu. % bi milyon penaltı. Lanet olsun. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hakem hakkinda konusmak bile istemiyorum al birini vur ötekine............... benim daha cok kizdigim ilk basta mustafa denizli bu kadar takimla oynama be kardesim kazanmis takimi bozma hayret birsey ya..... Delgado,bobo yoklari oynadi holosko desen ne oldugu belli degil serdar özkan oyuna girdi adamda bir gram kazanma arzusu yok....gökhan zani taktir ettim canla basla oynadi....son haftalarda en cok bobo ve delgado beni uyuz ediyor....... 2 puana yazik oldu hele bir pozisyon varki ekremin bir futbolcu yatan kalecinin üzerine nasil vurur ya???hic mi kaleye bakmiyorsun be kardesim sol köse bombos....herseyden önce maci kazanacak pozisyonlara girdik atip isi götürecektik, hakemde macin zaten baska bir cabasi........
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hakem emri yukaridan almis, Trabzon ve Geseyi tekrar sampiyonluk potasina almak icin emir almis. Ne faulumuzu verdi ne penaltimizi.. Bize yavas yavas dogradi macta!! Allaha haval ediyorum, allahdan bulsun belasini!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaa bırakın hakemi onu bunu bu ömer üründül denen insan olmadığına emin olduğum varlık bütün pozisyonları aleyimize yorumluyor..Bence gereken yapılmalı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Deniz Coban insallah seni kamyon ezer ve geberirsin!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |