Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, karşılaşma sonrası değişik duygular içindeydi. Bardağın boş tarafından bakıldığında 2 puan kaybettiklerini ifade eden Denizli, “Dolu tarafından bakarsak 10 kişiyle 1 puan kazandık. 10 kişi kaldıtan sonra birinci düşüncemiz durumu kurtarmak değil, maçı kazanmak oldu. İkinci yarıda da bunu yaptığımızı düşünüyorum. Gidişata bakıldığında maçın Beşiktaş’ın aleyhine bitebileceğini herkes düşünmüştür. Ama görüldü ki Beşiktaş’ı 10 kişiyle bile yenmek çok zor. İkinci yarıda 3-4 kez gol atma şansı yakaladık. Olağanüstü mücadele ettik. Bütün oyuncularımı soyunma odasında tebrik ettim” dedi.
Baskı olumsuz etkiledi
Bu sezon ilk kez böyle bir coşku yaşadıklarını dile getiren Denizli şöyle devam etti: “Baskı altında kaldık diyebiliriz. Ama bu baskının takıma olumlu yansımasını beklerdim. Fakat zaman zaman ters tepebiliyor. Dün de böyle oldu. Şartlar değişmedi. Sadece arkadan gelen takımlar bize biraz daha yaklaştı. Bu Beşiktaş’ın görüntüsü kimseye umutsuzluk vermiyor. İnancımızdan hiçbirşey kaybetmedik. Galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz ama umutluyuz”.