![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | İlk sarı kart tartışılır 2. sarı kart yerindeydi. Hakemin bursasporu tutarmışçasına ilk yarıda haksız yere düdük çalıp taraftar ve oyuncularımızın moralini bozdu. Bu maçtan galip ayrılabilecekken maçın berabere bitmesi çok üzücü oldu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sadece toromanmı?Hakemin yaptığı katliamı geçtim.Beşiktaş ne kadar iyiydi buda ayrı mesele.
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kötü oynamadık tamam çok iyi oynamadık ama ikinci yarı 10 kişi çok iyiydik yani bnce
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk kart hak etmemiş olabilir. ama ikinci kartı da bir oyuncu göz göre göre böyle yememeli....! yakıştıramadım Toraman a bu hareketini.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 1. sarida 2. sarida dogru tartisilacak tekbir tarafi bile yok pozisyonun
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |