![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BesiktasForum.Net Futbolun Dostluğun Taraftarlığın yer aldığı bir sitedir lütfen Birbirinizi kırmadan yorumlar yapın ! İyi ForumLar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yahu artik yorumlarınız cok basit olmaya basladi , magazincileri geçtik valla. Futbolcu Kötü oynuyor diye , Futbolcuyu gönderiyoruz Kırmızı kart gördü diye , Milli takima Göndermiyoruz basit söylemler bunlar
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
bu tur topculari liverpol manu chelse milan inter real barcelona gibi takimlar gnderdigi icin buyukler bizde bu tur topculari bas taci yaptigimiz icin turkiye liginin bir adim otesine gecemiyoruz bilmem anlatabiliyormuyum barcelona ronaldinhodan bile vazgecti gecen sezon sampiyonluguna maal oldugu icin siz her sezon boyle kartlar goren adama sahip cikmaya devam edin o zaman onlar barcelona olarak kalir butun dunya tanir bizde besiktas olarak kaliriz sadece turkiye tanir olay bukadar basit onlar dunyanin avrupasindan asyasina forma satar sende turkiyedeki taraftarlarina bile forma satamazsin boyle futbolcularin yuzunden kusuruma bakmayin bi yanlislik yapmisim modlardan ricam lutfen bu konuyu kapatiniz hatta siliniz mumkunse cunku bizim zaten turkiyeden ileriye gecmeyi dusunmeyen bir yonetimimiz oldugu gibi ayni dusunceleri paylasan buyuk bir taraftar toplulugumuzda var cok uzgunum harbiden bunlari boyle dusunen bir taraftarimiz oldugu icin bu kirmizi bizi sampiyonluktan ederse sampiyonlar ligine giremezsek bu basit soylemlerin gercekte nekadar dogru soylemler oldugu kafaniza dang edebilir belki
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | abicim çok ağır konuşmuşsn tormamn Türkiyenin En ii stoperlerndendir. Milli takımda oynamamasının sebebi hareketler falan değil sadec Terimin egosudur... Toraman kulübümzn en değerli oyunclarındandır sonuna kadar arkasndayım milli takımda oynamalıdır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yahu Toraman'ın haline mi üzülelim yoksa sizin ilginç yorumlarınıza mı? Bize yakışmıyor.Bir kırmızı kart gördü diye,adamı kesmeyelim.Sabırlı olalım...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
mesele bu zaten arkadasim sadece 1 kirmizi kartmi gordu bu adam iyice bi dusunun bakalim sadece bir kirmizi olsa bizde salak degiliz saglik olsun der geceriz herhalde cezadan geldi cezaya girdi hemde liderlik macimizda belkide sampiyonluga cok buyuk bir adim atacagimiz haftada hemde sivas puan kaybetmisken 13 dakikada gordugu ayni pozisyondan 2 kart icin sadece bir kirmizi kart gordu diyebiliyorsaniz ben birsey demiyorum size yahu kardesim ilkini gordu hadi ikinci kartinida ne biliyim adamlar gole gidecekde ataga cikarken faul yapipta falan gorse yine birsey demiyecem ayni sekilde goruyorum yahu ayni sekilde boyle birsey olabilirmi hemde takim kaptanligi yapmis adamlar bunlar bu takimda
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | siz toromani bosverinde delgadoya bakin bana göre cisseyle ikisi derhal bavulunu toplayip gitsin, bu adam halen nasil sabirediliyor anlamiyorum dün hic bir olumlu hareketi varmiydi? bide bu adam kaptan resmen yerlerde sürünüyordu ne pas verebildi ne sut, korneri bile adam disari ati yaw. benim artik bu adama tahamülüm falan kalmadi defolsun gitsin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Barcelona Vazgeçmedi , Milan Parayi verdi Ronaldinho'yu Aldi. Neden Turkcell Süper Lig'inden Öte'ye Gidemiyoruz , sorunada Şöyle bir yanit vereyim. " Turkcell Süper Liginde Sadece 'Beşiktaş' Diye bir takım yok , Görüyorsun Lig'deki olanları. Hakemler , takımlar , futbolcular , başkanlar vs. yaptikları yorumlar , ettikleri kavgalar , tezgah'lar vs. Sadece 'Beşiktaş' Degil , Hic bir Takım Turkcell Super Lig'den Öteye gidemez Bunlar yaşandıkça " Saygılarımla ~ Teşekkürler.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bende suan cok büyük saskinlik yasiyorum:S Toraman kendi hatalari üyüzündne atildi, kabul. Hatasiz futbol olurmu?olmaz. Toraman kadromuzda bulunan futbolculardan belkide en kalpten, en isteyenidir sampiyonlugu,basariyi. Belki 11-11 kalsaydi mac sonuc gene berabere olurdu, kimse bilemez bunu. Bu tür söylemlerini nasil söylüyorsunuz anliyamiyorum: Toraman besiktasin futbolcusu degildir, iyi degildir...nasil ya? Ibrahim Toraman Türkiye liginin belki en iyi stoperi...en mücadeleci oyuncusu...tabiki onunda zaaflari var ama cok iyi bir futbolcu. Delgadi belki 10 Numara oynamadi gene, Cisse herzamki Cisse, serdar özkan gene kötü oynadi...ama "yollansin,gitsin, bu takimda ne si var" gibi seyler denilmemeli bu takinin futbolcularina...sezon bitsin bunlari konusuruz...simdi bir dahaki macta cisse bizi ipten alsa....delgado mükemmel oynasa...toraman kritik kademeler yapsa...serdar özkanin cok katkisi olsa galibiyete, bu sözler ne olacak? Elbette futbolcularimizi tek tek elestireceiz, kendimizce "su iyi, bu kötü, su gitsin, bu gelsin" diyecegiz...yönetimde ve teknik heyette alacak verecek futbolcu ama yanlis zaman arkadaslar...sampiyonluk ve kupa yolunda hic bir futbolcumuz bunlari hak etmiyo...kendi kenimize problem yaratmanin anlami yok...biz güvenmezsek iyi oynayanada, kötü oynayanada kim güvenecek,sahip cikacak bu takima?... Sonuna kadar Toraman, sonuna kadar 20-21 fubtolcu ve sonuna kadar Mustafa Denizli....sonuna kadar besiktasimiza destek... saygilarimla..
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |