![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | bence futbol oynamak icin degil reklamimizi yapmak icin alabiliriz,busezon 3 veya 4mac sonradan oyuna sokariz olur biter,bence reklam konusunda bize cok faydasi olur su son senelerde türkiye ve avrupada kaybettigimiz prestiji tekrar yakalariz.erif nede olsa cok büyük bir oyuncuydu,dünyada onu tanimayan yok.herkes besiktasi konusur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bız kımlerı aldık kac paralar verdık bonservısı yok ustelık fazlada para ıstemıyor kesınlıkle alınmalı fenerbahcenın roberto carols ornegı fenerbahceyı avrupada cok tanınan bır takım oldu parasını haylı haylı cıkartılır cok ıyı reklam olur ustelık oynarsa bıde tadından yenmez
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | reklamın iyisi kötüsü olmaz ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | balon haber | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KoLpA haber arkadaslar...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saçmalık yaaa... 32 yaşında adam futbola beşiktaşta mı dönecek ... böyle bir basiretsizliği umarım yönetim yapmaz... ama bunlardab ben artık her haltı beklerim. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |