![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bız shıdenlfelde lere 2 mılyon euro verdık bıraz sezerı takıp edersen buraya bu konuyu neden actıgımı anlarsın
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | şaka yaptım kardeşim kızma shildenfeld lere paralar saçtığımız için saçacak fazla para kalmadı ,onun için dikatli olmalıyız nasıl topuz la gökhan ünal ilk parladıklarında 3 büyükler den biri talip olduğu an fiyatları 10 milyon euro ları buldu ise bu da öyle olmasın 1 liralık futbolcuya 10 lira vermeyelim artık . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendime inanamıyorum yazdığı halde diğer kısımlara dikkat ettiğim için Ntvspor yazısını görmemişim ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bildiğime göre Sezer'in 17 gol değil,14 golü var.Hatayı düzeltelim. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | para her kilidi acar...özelikle türkiye liginde her kilidi acar...
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kupada attıgı 3 gol var.) satar 2010 da sozlesmesı bıtıyor
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bölgesine göre cok iyi istatiki var ama bizi ileri sürüklermi türkcell ligi farklidir ama fazla isticeklerini sanmam bizim serdar özkandan daha kötü degil en azindan bunu biliyorum hem sezer takip ettigim futbolcu almanyadan beri..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |