![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bak kardeşim boşver siyasi kısımları konuşmayalım yasak forumda , Ertuğrul hoca efendinin adamlığına kimse bişey demedi diyemezde ama hocalığı berbattı çok amatördü yanlış zamanda geldi takımın başına biraz daha pişip gelse daha iyi olurdu , Demirören başkanı konuşmaya gerek yok zaten ah bir kurtulabilsek ....... Denizli hocaya gelince sen görmemiş olabilirsin kardeşim ama ezik maçından sonra forumlarda çok hakaret edildi . Yazık tır ayıptır hemde hakaret edenler sayın denizli nin çocuğu torunu yaşında olanlar . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Vallahi kardeşim herkez kendinden mesuldür ben kendi adıma söyleyeyim Ertuğrul hocanın adamlığına beyefendiliğine hiç bir zaman hiç bir şey demedim demeyede hakkım yok ozamanda dediğim tek şey aşırı dercede amatördü ertuğrul hoca , bu lig için çok beyefendi idi ama beyefendilik bu lig de maç kazandırmıyor kazandırmadıda bundan dolayı istifasını isteyenlerdendim, ben hep bunu söyledim hepte hain ilan edildim yemediğim hakaret ve küfür kalmadı . neyse boş ver uzatmayalım , iyi forumlar. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |