![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hakaret mi azjauzhaz Ne hakareti yaw..? Sen kendi görüşünle çelişen herkezin söylediklerini hakaret olarak alacaksan işimiz var be abi.. Bu yaş muhabbeti de kastı valla..Yaşı dierinden küçük olan konuşamicak mı burada..Hakaret fln bunlar ağır itamlar, elbette büyüğümsün sonuçta haddime mi hakaret.. Ama gerçekten anlamıyorum sizin gibilerini napim. Bunu da yaşıma ver Bu yaşımda hergeçen gün haklı çıkıyosam..Onu da yaşıma ver Elimde deil..![]()
__________________ B | |||
| | |
| | #2 | |||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() resmen komedi bütün mesajlarını okuyorum profilinden gülme krizine giriyorum konuşacak birşey bulamıyor hakaret ettin küfür ettin senden büyüğüm ![]() SAYIN DENİZLİYE SÖYLE SENİ TAKIMDA OYNATSIN ![]() ![]() ![]() İstifa Etme Denizli DEFOL !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Allah ıslah etsin seni ahlaksız herif seni kaale almıyorum gene ötüyorsun . Mübarek bayram günü adamın asabını bozma adam ol . Konu _Blackseagless_ tarafından (08-12-2008 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #4 | |||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
BENİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSANIZ ALLAH SİZE BİN KATINI VERSİN ![]() DENİZLİ DEFOL ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |