![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim yorumlarımı takip edenler bilir ben delgado ve denizliyi belkide birasda kişilikleri sayesine duygusal yönüyle seviyordum ve sabredilmesini istiyordum ama dün staddaydım delgado takımı o kadar zor durumda bıraktıki denizliyi izliyorum dk 70 oldu holosko saha kenarında ısınmaktan bi hal olmus hala oyuna dahil edilmiyor dün akşam sinir hastası oldum ve Yeter diyorum beşiktaş taraftarı herşeyin iyisini hakediyor biz bu sonuçları hakedecek takımın taraftarı değiliz artık birileri bu gidişata dur desin . . . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | delgadoyu farklı bir şekilde protesto edebilirlerdi ama yuhlamak çok yanlış... beşiktaş taraftarına hiç yakışmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | n'apacaktık. kapısının önüne siyah çelenk mi koyacaktık
__________________ Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya yuhlamak ne değiştirirki onun moralini bozmaktan başka ... sanki şimdi yuhlandı diğer maçta aaa ben yuhlandım iyi oynıyım diyip harikalar mı yaratıcakk... hayırr dahada yıkıntı olucak kendine güveni dahada kaybolucak herşey gitgide sarpa saracak... olmaz böyle olmaz yuhlayarak olmaz... kapısına çelenk koyarakta olmaz... bizim taraftarımız o kadar zeki ki bunada elbet kırıcı olmayan bi yöntem bulur... nasıl küfür etmeden tümörü protesto ettiler nasıl akıl dolu bi tezahurat yazdılar... bu şekilde kırıcı olmadan güvenini kaybettirmeden yapıcı olarak yapılmalı bazı şeyler ben buna inanıyorum arkadaşım... senin neye inandığını bilmiyorum bu sadece benim düşüncem... sen istersen yuhla gene bakalım daha mı iyi olacak... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben sana hak veriyorumm ... bende bir beşiktaş taraftarı olarak kızıyorum... ama bunu yuhlayarak dile getirmek bize hiç birşey kazandırmaz arkadaşım... adamın zaten azalan güvenini yok eder... olmaz böyle olmaz... yuhlayarakk bir yere varılmaz ben bundan bahsediyorum... ben delgadonun oyununu savunmadım sana ben delgadoya gösterilen tepkiyide yanlış bulmadım ... ben tepkininn şeklini yanlış buldum... bu tepki işleri dahada kötü yapar dedim... ve bu fikrimin sonuna kadar arkasındayım bu güne kadar hiç bir beşiktaşlı oyuncuyu yuhlamadım stadda yuhlansada katılmadım... bundan dolayıda asla gocunmam ... benn ölümüne sevdiğim takımın oyuncusunu yuhlamam... tamam kızarım o ayrı ama yuhlamam... biz seviyoruz arkadaşım sevmek kolay değil... sevgi kolay iş değil... bak yine söylüyorumm... ben başka tepki istiyorum tepkiyi yanlış bulmuyorum şeklini yanlış buluyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | taraftar tepki göstermekte haklı ama ıslıklanınca o baskı altında hiç oynayamazz..
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | benim merak ettiğim delgadoyu kim 10 numara die izleyip beğendi...Cıt kırıldım bir adam.. Suc onda değil onun gibileri takıma alanda...Nerelere gitti beşiktaşımızın parası kimleri zengin ettiler...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | DİKKAT Gökhan ZAN : Arkadaşlar bu oyuncudan nefret ediyorum. Ligin ilk maçı Antalya'da 2 golü bu salak yüzünden yedik, İstanbul B.B. maçında Sivok sakatlanıp bu girdi adamlar hemen gol attı. Metalist maçında bu oynadı savunma dağıldı. Fener maçında yine sahnede bir yenilgi daha.. Bu salak kadar amatör bir oyuncu olamaz defolup gitsin artık. Cisse : Bu oyuncuda takım ruhu yok kendi kendine oynuyor. Bana bir tane maçta iyi oynadı diyebilir misiniz. Verdiği paslar facia. Kaleye şut dahi atamıyor adam. Fener maçında kırmızı görerek takımını sattı. Beyler biz bu oyuncuyu o zamanlar küme düşmeme mücadelesi veren P.S.G. den aldık.. Kelin ilacı olsa başına sürer. Serdar KURTULUŞ : Arkadaşlar ne defansif özelliği iyi ne de ofansif. Orta açması için 10 saniye topu düzeltmesi gerekiyor. Hızlı bir kanat oyuncusunu durdurması imkansız ( İnönüde Porto maçını hatırlayın.. Quaresma her pozisyonda çalımladı bu salağı. ) .. O boya rağmen kafa topuna da çıkamıyor üstelik çok yavaş. Bu takımdan gönderilmeli. Delgado : Arkadaşlar bu kadar yetenekli oyuncuyu neden Avrupa takımları almıyor !!!! 1 maç iyi oynuyor 5 maç kötü. Ayrıca defansa hiç bir katkısı yok. Top rakipte iken 1 kişi eksiksiniz.. Top çalma imkansız zaten. Bu sene hiç bir frikiği düzgün kullanamadı. Çok dikkat ediyorum çoğunu direk dışarı atıyor. Artık gitsin yeter nefret ediyorum.. Arkadaşlar Ayrıca Tello, Serdar Özkan, yine Delgado ve Nobre hariç diğer forvetler DEFANSa yardım etmiyor. Neden biliyor musunuz Adamın defansif özelliği yok ki yeteği, kapasitesi bu.. Günümüz futbolunda bütün takım pres yapar koşar. Bizim takımda pres yapan oyuncu yok ki koşan adam yok.. Maalesef biz yenilmeye mecburuz. Hangi hoca bu takımı iyi oynatabilir ???. Çok üzülüyorum ama acı gerçek bu... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |