![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sivok gs macinda oynar bence oynamali bu kadarda bjk dusmanligi olacagini sanmiyorum adamin ayagini mi kirdi sonucta istemeden basmistir top yerine bu kadar basit zaten 2-1 yenik durumdayiz bilerek kirmizi yiyecek kadar hain degildir
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Valla istemeden bastığını düşünmüyorum, kesinlikle kasıtlıydı...Ayağını çekmedi, üstüne çift ayağıyla daldı!..Yanii, forması Siyah-Beyaz diye gerçekleri görmezden gelmeyelim, Sivok'un yaptığı affedilemez bir hatadır...Kırmızıyı yedikten sonra da çıktı gitti zaten, o da biliyordu neyin ne olduğunu...Oyuncular psikolojik olarak maça hazır değildi kesinlikle, Tello'nun Üzülmez'in davranışlarından da belli oluyordu bu zaten... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Adam ankaralının bacağına resmen uzun atlama yaptı..En az 2 maç gelir, orası kesin de..Ben Bobo'ya 4 maç ceza verenlerin Sivok'a da 4-5 maç kesmelerinden korkuyorum..Hadi hayırlısı bakalım.. ![]()
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rakibinin ayağını kırmaya çalışan bir acizin takımda oynayamayacağına üzülen bir zihniyet ile bu takımın hiçbir yere varamayacağı bellidir..Beyler o Sivok denen insan müsveddesi bu takımdan derhal kovulmalıdır..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | her kasti faul yapan kovulsaydı takımdan !.... Görülen o ki sayın Denizli futbolcularını ve kendini maça ayarlayamamış hala fener maçının etkisindeler Disiplinsiz davranışlar sergileyenler yönetim tarafından gerekli cezaya çarptırılacaklardır. söyledik hala da söylüyoruz ! Sayın Yıldırım Demirören le buiş yürümez takımın üstünde karabasanlar dolaşıyor. Fener maçındaki oyunu Ankara karşısında sergilesek sonuç belki değişmez ama bu olaylar yaşanmazdı , disiplinsizlik takımda toromanla üzülmezin kavga etmesiyle baş göstermişti zaten, takımda içeride bir takım olaylar dönüyor düşüncesindeyim . Üzülmezin yaptığı bu son olay akıllarda soru işareti bırakıyor ? düne kadar kaptan olan biri yaptığından pişmanlık duyan üzülen ağlayan İbrahim ÜZÜLMEZ görüldüki taşıdığı formanın hakkını artık veremiyor !!!! Gidecekse bu takımdan başta başkan istifa edecek ön ayak olacak , arkasından Üzülmez , Seriç gönderilecek ...Delgado neler yaşıyor bilmiyorum ama bir takım sorunlarla boğuştuğu belli ...Kaptanlık ağır gelmedi başka birşeyler var . saygılar
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgili kardeşim; Faul: Rakibin aksiyonunu kural dışı fiziki bir müdahele ile sona erdirmektir.Bunu gücünü kontrol edemediğin için istemeden yapabilirsin,yada rakibin aksiyonu devam ettiğinde senin kalende tehlike doğacağını düşündüğün için bilerek kural dışı fiziki müdahale ile o aksiyonu sona erdirirsin ,bunun adı da "KASTİ FAUL" dür. Ama Sivok un ki bunların hiçbiri değil,ortadaki topa giren iki oyuncu..Sivok topa değil resmen iki ayağı ile birlikte rakibin kemiğine giriyor..Yani "kırmaya tam teşebbüs" ki bunu yapan bir oyuncu spor sahalarından derhal uzaklaştırılmalıdır..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kramponun çivilerini adamın bacağına soktu resmen defolup gitsin rezil herif... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |